MALI VELIKI ŠARMER

SVE JE LJEPŠE U DVOJE Kad imaš najslađu pratnju na svijetu, i poznata mama 'pada' u drugi plan

 INSTAGRAM

Najljepši je. Pravi maneken, komentirali su oduševljeni prijatelji i obožavatelji fotografiju Doris Pinčić Rogoznice na kojoj Zadranka ponosno pozira s dvogodišnjim sinom Donatom.

Glumica i radijska voditeljica mališana je povela na otvorenje zagrebačke trgovine, a komplimentima su taj dan naveliko obasipali i mamu i dječaka.

Doris je jedinca odjenula u modernu kariranu košulju i trendi čizme, a napravila mu je i frizuru, a on je prisutnim fotografima pokazao kako se nimalo ne boji gužve, kamera i fotoobjektiva.

Doris, koju publika najviše pamti po ulozi Lare iz hit televizijske serije 'Larin izbor', na društvenoj mreži je napisala da joj je Donat, kojeg je dobila u braku s diplomiranim ekonomistom i glazbenikom Borisom Rogoznicom, najdraža pratnja, a njegov osmijeh njezina je najveća sreća.

Zadranka se sa sinom lani našla usred skandala na Festivalu tolerancije u zagrebačkom Kinu Europa. Tad je Donata povela na predavanje, što je zasmetalo ženi iz publike.

Izvrijeđala je glumicu i radijsku voditeljicu optuživši je da pomoću djeteta samo želi privući pažnju. Pinčić Rogoznica joj je odgovorila kako nije imala kome ostaviti Donata na čuvanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:16