MATKO KNEŠAUREK

'SVOJIM RODITELJIMA SKIDAM KAPU, TREBALO JE TO PREŽIVJETI' Potresna ispovijest našeg perspektivnog glumca: 'Ta užasna nesreća nas je sve obilježila'

 
 Neja Markicevic / CROPIX

Matka Knešaureka (32) znamo iz popularne TV serije "Zlatni dvori" i mjuzikla "Mamma Mia!", a uskoro ćemo ga gledati i u novoj sezoni zabavnoga showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Ovaj Zagrepčanin glumu je studirao u Osijeku, a danas kaže kako mu je drago što je u dobi od 18 godina otišao od obitelji: "Sazrio sam i naučio puno toga o životu", izjavio je za Dnevnik.hr.

Ali prije te faze, Knešaurek je imao i jednu tešku situaciju u djetinjstvu - naime, na njegova brata i sestre naletio je automobil - Matku su tada bile svega tri godine. Ta ga je nesreća, kaže, obilježila.

- Vozač je prošao kroz crveno svjetlo na semaforu, udario u drugi auto, a taj je pak udario mojega brata i dvije sestre. Jedna je baš ozbiljno stradala, a imala je samo sedam godina.

Bio je to stravičan prizor. Zato svojim roditeljima skidam kapu - sve su to preživjeli i svaka im čast! I sam danas imam dijete i mogu samo zamisliti koliko je to moralo biti teško. To je nesreća koja nas obilježila, ali mi idemo dalje. To je bilo prije 29 godina - izjavio je popularni glumac, koji sa suprugom Anicom ima dvogodišnju djevojčicu Taliju.

#happy#wife#happy#life

A post shared by Matko Knešaurek (@matko.knesaurek) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:20