NESLUŽBENA HIMNA

'TAKO SE VOLI!' Hrvatske zvijezde snimile navijačku pjesmu za Vatrene: Pogledajte kako Vanna, Nina, Jacques, Pero Galić i ostali izvode novi hit

 

Vanna, Indira, Zsa Zsa, Nina Badrić, Antonija Dora Pleško, Neno Belan, Pero Galić, Jacques Houdek, Nered, Connect, Zaprešić Boys i dječji zbor Zagrepčanke i dečki snimili su novu navijačku himnu “Tako se voli”. Autori skladbe su Ante Pecotić te Bojan Šalamon Shalla i Marko Novosel iz Zaprešić Boysa, benda koji se već proslavio mnogim neslužbenim navijačkim himnama.

- Ova navijačka pjesma je drugačija od drugih jer smo naglasak stavili na dame. Uvriježeno je mišljenje da žene teško pate tijekom mjesec dana koliko traju nogometna prvenstva jer ih nogomet, kao, uopće ne zanima. No mnogi od nas dobro znaju da to nije tako, pa smo stoga ovom pjesmom željeli poručiti da i naše cure itekako znaju navijati te da neke od njih nogomet kuže bolje i od dečki - kaže Ante Pecotić i dodaje da nije bilo teško okupiti zvijezde koje sudjeluju u ovoj pjesmi.

- Čim su čuli o čemu se radi, svi do jednog odmah su pristali sudjelovati - ističe skladatelj.

Pjesma “Tako se voli” premijerno je emitirana u subotu uoči utakmice koju je Hrvatska odigrala protiv Nigerije. Zanimljivo je da se skladba nije snimala samo u Zagrebu, nego i u Splitu, Rijeci i Županji.

- To smo napravili da bismo olakšali pjevačima. Najvažnije je da svi oni zajedno stvarno dobro zvuče. Nakon snimanja svi smo zajednički zaključili da smo obavili odličan posao, a to isto sada želimo i našim nogometnim reprezentativcima - kaže Pecotić.

Vrsna poznavateljica nogometa, ali i sporta općenito je maestralna pjevačica Vanna pa joj sudjelovanje u ovoj glazbeno sportskoj priči predstavlja čast i zadovoljstvo. Ni miljenica publike Indira ne skriva oduševljenje projektom: - Moj sportski duh i neiscrpna energija odlično se uklapaju u navijačke pjesme koje volim pjevati, tako da sam se s velikim zadovoljstvom priključila mojim dragim kolegama i snimila pjesmu Tako se voli!

Posebno me veseli što u pjesmi prevladava ženska energija što nije tipično za navijačke pjesme, a ako je suditi po atmosferi sa snimanja spota, mislim da će ova pjesma razdrmati tribine i rasplesati kockaste dresove! Navijajmo zajedno za našu reprezentaciju na najbolji način - pjesmom!, rekla je Indira.

Zsa Zsa, mlada pjevačica nestvarnog glasa kaže kako je predivan osjećaj biti dio cijele ove priče i pjevati pjesmu uz koju će, nada se, navijati cijela Hrvatska.

Cijela ekipa koja je dio pjesme „Tako se voli“ želi sreću našoj reprezentaciji sa željom da u Rusiji ostvare rezultat za pamćenje.

TAKO SE VOLI

PLIVAT ĆU PREKO RIJEKA I MORA

ZBOG JEDNE LJUBAVI U SRCU MOM

GAZITI SVE TE DOLINE I POLJA

OGRNUT ZASTAVOM HRVATSKOM

SAD SAMO HRABRO KRENI

JER SADA DOBRO ZNAM

TA LJUBAV JE U MENI

SVE VIŠE OSJEĆAM

KADA JE VOLIM ONA MENE VOLI

I KADA PADA DO DNA

TAKO SE VOLI (3X) HRVATSKA

VATRENO U MENI SRCE GORI

IDEMO DO KRAJA

TAKO SE VOLI (3X) HRVATSKA

OLUJNE KIŠE DA PRIJEČE MI PUT

NE MOGU SPRIJEČIT DA DOĐEM TI JA

TAMO GDJE MOŽEŠ GLASNO ME ČUT'

VOLIM TE, VOLIM HRVATSKA

SAD SAMO HRABRO KRENI

JER SADA DOBRO ZNAM

TA LJUBAV JE U MENI

SVE VIŠE OSJEĆAM

KADA JE VOLIM ONA MENE VOLI

I KADA PADA DO DNA

TAKO SE VOLI (3X) HRVATSKA

VATRENO U MENI SRCE GORI

IDEMO DO KRAJA

TAKO SE VOLI (3X) HRVATSKA

EKIPA TU JE, A SA TRIBINE ČUJEŠ

SVOJE SINOVE I SOKOLOVE KO SLAVUJE

KIŠE I BURE RAZBIJENE O NAŠE KULE

MI SMO ŠAMPIONI, 'AJMO DA VAS SADA ČUJEM

ONA MOJA JE VOLJENA, NIKAD PALA NA KOLJENA

ZA ONE ŠTO IH NEMA PIĆE PROLIJEVAM

STOTINAMA GODINA, DUGO BILA U SNOVIMA

TAMO GDJE JE RODBINA, MOJA JE DOMOVINA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 02:23