'FUĆKAŠ ŽIVOT BEZ PATETIKE'

TATJANA JURIĆ IZNENADILA Voditeljica je imala tešku prošlu godinu, a sada je objavila: 'Kupila sam grobno mjesto... Žene su najjače kada se sve ruši'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.10.2019. u 09:47

Zagreb, 250918.
Envy Room, Vlaska 68.
Tatjana Juric isprobava haljine u Envy Room-u kod dizajnera Nikice Ivancevica i Vjeke Francetica.
Na fotografiji: Tatjana Juric.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / CROPIX

 

Tatjani Jurić je majka Dragica umrla početkom 2018. godine, nakon dugogodišnje borbe s Alzheimerovom bolešću. Voditeljica, koja oduvijek naglašava svoju povezanost s obitelji, iskreno je tada priznala koliko je bilo teško biti podrška i gledati voljenu mamu kako se mijenja.

Ubrzo nakon majčinog preranog odlaska, voditeljica je i prekinula ljubavnu vezu s poduzetnikom Ivanom Zubakom.

Nakon teških trenutaka, Tatjana se oporavila i napisala je na Instagramu: "Još sam jednu veliku životnu lekciju naučila upravo prošle pretužne 2018-e: žene su najjače kad se sve ruši. Najjače! A ono što izgradimo nakon toga, (uz podršku najbližih, naravno) e to je, ljudi moji dragi, čisti - smisao života."

Otkrila je i da je kupila grobno mjesto, ali i vikendicu na moru.

 

"Kad me pitaju kakva mi je prošla godina bila, uvijek odgovaram isto: 'Spektakularna, kupila sam grobno mjesto u Zagrebu i, s burazom i familijom, ruševinu u Dalmaciji.' Grobno mjesto ko grobno mjesto, trebat će kad tad...A ova ruševina, koju već sad od milja zovemo 'Kuća Mame Dragice' i kojoj sam ovoga ljeta, u ime svoje obitelji, postala vlasnica, uskoro će postati (nama) najljepša kamena kuća u Dalmaciji. Nalazi se odmah uz bok 'Ćaćine (rodne) kuće' koju smo prije koju godinu, misleći da će mami dobro doći da pobjegne i od sebe i od drugih i od Alzheimera, uredili. Mama nikada, nikada nije došla i vidjela što smo od trošne djedovine uspjeli napraviti, ali zato će nas ova ruševina (koja će to ubrzo prestati biti), trajno podsjećati na to da se u životu broje samo oni trenuci u kojima nam život liči baš na ruševinu i zatim oni koji uslijede nakon njih, a koji sve to pretvaraju u - čistu ljepotu. I da, ovo je opet pomalo patetična objava, ali nakon zadnjih nekoliko godina, u jedno sam sigurna, fućkaš-ti-život-bez-patetike!!!", napisala je.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo