APEL

TEŠKI DANI NAŠE ČUVENE PJEVAČICE Tajčin muž bori se s rakom pluća, napisao je potresno pismo kojim moli financijsku pomoć

 Instagram

Naša pjevačica Tatjana Matejaš Cameron, poznatija kao Tajči, i njezin suprug Matthew Cameron našli su se u teškoj situaciji nakon što je otkriveno da Matthew boluje od karcinoma pluća. S obzirom da Tajči kao pjevačica nema stalno zaposlenje i ne dobiva doprinose poslodavca, a Matthew je također pokrenuo vlastiti biznis vezan uz marketing, preko interneta su zamolili za financijsku pomoć.

Na stranici GoFundMe objavili su u kakvoj su se situaciji našli te kako polako ostaju bez financijskih sredstava zbog liječničkih troškova.

Matthew je ondje priložio i dirljivo pismo upućeno strancima koji će im možda pomoći u kojem između ostalog piše: ‘Vodio sam zanimljiv život koji bi, ako je suditi prema posljednjem razgovoru s mojim onkologom, uskoro mogao biti gotov. No ne brinite, znam da sam proživio pet života u ovom jednom, ispunjenom avanturom, smijehom, veseljem, radom i ljubavi u svojih 46 godina.’

Nažalost, ovim je putem morao zamoliti za financijsku pomoć kako bi se mogao nastaviti boriti protiv raka. Kaže da je ponosan na svoja tri sina – 16-godišnjeg Dantea Xaviera, 14-godišnjeg Evana Amadeusa i 11-godišnjeg Blaisea Ludviga – a na svoj brak s Tajči gleda kao na najveći uspjeh i dostignuće u životu.

Također je nekoliko puta napomenuo što radi Tajči, a što on, te da bi mu svakako bilo draže zaraditi novac, nego primiti milostinju pa poziva i sve koji ih mogu angažirati, da to učine i da će se rado odazvati svakom poslu.

Njihov je apel na svom profilu na Facebooku podijelila i pjevačica Ljiljana Nikolovska, koja također živi u SAD-u i dobro zna kako je teško pronaći sredstva za zdravlje. 'Tajči i suprug trebaju pomoć, pa ako imate viška empatije ili novca, pomozite. Regularna familija srednje klase ovdi uredno završi u bankrotu zbog bolesti', napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 04:00