BEZUVJETNA PODRŠKA

TKO JE ELLI DVORNIK ULJEPŠAO GODINU? Blogerica na društvenim mrežama otkrila tko joj je ovu godinu učinio ljepšom

 
 Instagram

Ella Dvornik i zaručnik Charles Pearce proživljavaju najljepše i istovremeno najosjetljivije trenutke - u njihov je život ušla beba Balie Dee koju je Ella rodila u zagrebačkoj Poliklinici Podobnik. Sretni par ne prestaje razveseljavati poznate i obožavatelje fotografijama kćeri, no i Ella se već polako fokusira i na druge stvari.

Tako je sinoć iznenadila objavom. Podijelila je fotografiju na kojoj piše: ‘Tagiraj nekoga tko ti je uljepšao 2017. godinu!’ Ella je uz dva srčeka označila svoju mamu, Danijelu Dvornik. Premda uz to nije napisala nikakvo objašnjenje, prema njihovim zajedničkim objavama na društvenim mrežama može se zaključiti da imaju jako lijep i blizak odnos.

Korisnici su se pridružili i tagirali svoje najmilije, a jedan je prijatelj duhovito napisao: ‘Blokirala me. Ne mogu.’ Većina je ipak označavala svoje bračne partnere ili djecu, a bilo je i onih koji su sreću u ovoj godini pronašli s poslovnim partnerima, kolegama, prijateljima…

Osim toga, u utorak je Charles na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj spava dok u naručju drži Balie Dee. Ponosni tata ispod fotografije piše kako mu kćer uskraćuje, ali i pruža miran san, a pretpostavljamo kako je fotografiju zabilježila mama Ella.

She takes and then gives me sleep... Knapping with the littlen )))

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce) on

My sleeping beauties )))

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 20:58