PRIVATNO VJENČANJE

TKO JE ODABRANIK GLUMICE KOJA SE OVOG VIKENDA UDALA U TAJNOSTI? Ovaj HDZ-ovac se rijetko pojavljuje pred kamerama...

 
Branimir Jerneić, Marija Borić
 Biljana Gaurina, Marko Todorov / Hanza media

Glumica Marija Borić ovog je vikenda uplovila u bračnu luku, a detalji tajanstvene svadbe tek cure u javnost, zahvaljujući ponajprije aktivnosti uzvanika na društvenim mrežama.

Glumičine kolegice i prijateljice, žene su uglavnom iz javnog života, a nijedna od njih nije skrivala sreću i ponos što je vječno samozatajna Marija pronašla čovjeka svog života. No dok su se pregledavale snimke, storyji i objave, nemali broj pratitelja priupitao se i sljedeće - tko je tajanstveni odabranik domaće zvijezde sapunica?

Imenom i prezimenom Branimir Jerneić, riječ je o aktualnom savjetniku ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Olega Butkovića, a član je HDZ-a od 1995. godine. Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, 42-godišnjak je u sretnoj vezi s popularnom glumicom već godinama - ni jedno ni drugo nisu vokalni kada je u pitanju opisivanje privatnog života, piše Slobodna Dalmacija.

Biljana Gaurina, Marko Todorov / Hanza media
Branimir Jerneić

Podsjećamo, privatna svadba održana je ovoga vikenda u raskošnom resortu za vjenčanja "Corberon" - na otvorenome, pod šatorima i u krugu najbližih, intimna atmosfera, čini se, upravo je ono što su mladenci htjeli.

Ponosne prijateljice i kolegice, glumice Jelena Veljača i Lana Gojak, objavile su dio atmosfere sa svadbe, a nisu se libile objaviti ponešto i voditeljica Ana Radišić te Sandra Perković koja je u tome možda bila najaktivnija, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 14:04