GLUTEUS MAXIMUS

TKO JE TWERKERICA KOJA JE ZGRANULA MARTINU TOMČIĆ Tinejdžerica iz Vukovara na Instagramu je već zvijezda, njezin profil pun je eksplicitnih kadrova

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 02.10.2017. u 19:52

 • Screenhot/Instagram

   

  Društvene mreže su se užarile od komentara nakon nastupa 18-godišnje Vukovarke Sare Seifert, koja je u 'Supertalentu' pokazala kako twerka (ples koji karakterizira suverena kontrola mišića gluteusa stražnjice).

  Nisu samo gledatelji ostali šokirani, nego i svi članovi žirija. 

  Tri člana žirija rasplesanoj Vukovarki su ipak dali DA za prolazak dalje, dok je zgranuta Martina Tomčić komentirala kako taj ples izgledao kao 'poziv na parenje' i rekla NE.

  Ovaj put mnogi su se gledatelji složili sa strogom Martinom, a nemali broj njih komentiralo je Sarinog oca, koji je iz prvih redova, s odobravanje pratio više no lascivan nastup svoje kćeri.

  Sara je, inače, već stekla popularnost na Instagramu gdje redovito objavljuje fotografije i kratke video zapise na kojima - ah, twerka. Na toj društvenoj mreži prati je već 26 tisuća obožavatelja.

  Svaka njena objava zaradi gomilu lajkova, i pozitivnih komentara, pa nije za čuditi da je ohrabrena takvim uspjehom stigla i u drugi krug mainstream showa 'Supertalneta'.

   

  No, publika takvog showa nije navikla na ovako eksplicitan ples, pa bi možda emisiju valjalo prebaciti u neki primjereniji termin.

  Kada su očevi budni, a djeca spavaju.

   

   

   

   

   

  Izdvajamo