RADI PUNO MANJE NEGO ŠTO BI HTJELA

TKO TO ŠIKANIRA VLATKU POKOS? 'Konkurencija mi je katastrofalna!'

 Duje Klaric / CROPIX

Vlatka Pokos, koja već godinama gradi glazbenu, ali više onu voditeljsku karijeru, proteki je vikend provela na finalnom izboru Miss Adriatic, a tom je prigodom za Dalmacija News progovorila o svojoj karijeri.

- Nažalost, radim puno manje nego što bih željela. Zbog čega teško je reći. Kažu da sam arogantna jer mislim da mi je konkurencija koja je angažirana u ovom poslu više od mene – ponekad katastrofalna. I moram reći da iako sam optimist, prilično sam realna kad sve sagledam - ispričala je Vlatka. Dodala je da će vrijeme pokazati kamo će je život odnijeti.

- Ne želim dočekati neke ozbiljne godine čekajući da netko u ovoj zemlji shvati koliko ja vrijedim u ovom poslu. Koliko god to zvučalo fatalistički ili paranoično, mislim da sam šikanirana - iskreno je zaključila Vlatka.

Uskoro se planira posvetiti i radu na novoj pjesmi za koju kaže da je drugačija od današnjih trendova. No kako kaže, bez obzira na sve probleme nije zaboravila uživati u ljepoti.

- Nije potrebno biti ozbiljan, tužan i nesretan cijelo vrijeme. Ja sam se uspjela izvježbati da uživam u trenutku - tvrdi Vlatka.

Duje Klaric / CROPIX

Duje Klaric / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:40