UPLATIO JAMČEVINU

TMZ: POLICIJA PROŠLI VIKEND UHITILA RADU ŠERBEDŽIJU U Kaliforniji ga priveli zbog pijane vožnje: 'Krivudao je autom, uz sebe je imao bocu viskija'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.06.2018. u 09:37

Santa Monica Police Department

Procurila je fotografija koju policija redovno snimi nakon što nekog privede. Na ovoj je Rade Šerbedžija nakon pijane vožnje

 

Naš proslavljeni glumac Rade Šerbedžija (71) uhićen je prošlog vikenda u Santa Monici u američkoj saveznoj državi Kaliforniji nakon što su policajci uočili da vrluda automobilom po cesti, javlja TMZ. Kada su ga zaustavili, ispostavilo se da je za upravljačem bio pijan.

Policajci su ga zaustavili nakon što je gotovo udario u nekoliko drugih automobila, a kod njega su pronašli otvorenu bocu viskija, prenosi TMZ. Šerbedžija je bio vidno pijan, a nakon testiranja utvrdili su mu prisutnost alkohola u krvi veću od one zakonom dozvoljene.

Policija u Santa Monici je na svojoj web stranici, u sklopu dnevnih izvještaja o uhićenjima, potvrdila da je Šerbedžija uhićen 23. lipnja. Policija je objavila i Šerbedžijinu fotografiju neposredno nakon uhićenja.

Američkim medijima Rade Šerbedžija je, dakako, zanimljiv zbog brojnih uloga koje je imao i u tamošnjim filmovima i nizu poznatih serija.

U konačnici je uhićen zbog vožnje u pijanom stanju, a na slobodu je pušten nakon što je uplatio nepoznati iznos jamčevine.

Šerbedžija se u međuvremenu vratio u Hrvatsku gdje je ovog vikenda bio na pulskom otoku Sveta Katarina na kojem je izvedena baletna predstava 'Gospoda Glembajevi'.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo