PRESRETAN JE

'TO ĆE ZA MENE BITI POSAO IZ SNOVA' Šibenski glumac pohvalio se novim uspjehom, ulogom u jednoj od najpopularnijih britanskih serija svih vremena

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 28.11.2019. u 09:21

Pula, 130719.
Otvorenje filmskog festivala u Puli.
Na fotografiji: Goran Visnjic.
Foto: Danijel Bartolic / CROPIX
Danijel Bartolic / CROPIX

Goran Višnjić

 

Hrvatski glumac Goran Višnjić (47), iza kojega je već 20 godina uspješne karijere u Hollywoodu, na društvenim mrežama pohvalio se novim poslovnim uspjehom, prenosi Slobodna Dalmacija.

Naime, čini se da je Šibenčanin dobio ulogu u jednoj od najpopularnijih britanskih serija "Doctor Who". Znanstveno-fantastična serija na BBC-u se emitira od 1963. uz povremene pauze.

 

Neki Višnjićevi pratitelji nakon objave počeli su ispitivati o kojoj ulozi je riječ, a mnogi nagađaju da će hrvatski glumac utjeloviti Nikolu Teslu, no on nije želio otkriti detalje.

Vijest o pojačanju u jednoj od najdugovječnijih britanskih serija prenose i tamošnji mediji.

- Uvijek sam bio veliki fan 'Doctora Whoa' pa sam bio presretan kad sam dobio priliku glumiti jednu od meni najdražih povijesnih ličnosti, to će za mene biti posao iz snova - prenosi Goranove riječi Metro, kojem je prva asocijacija na Višnjića uloga doktora Luke Kovača iz megapopularne američke serije "Hitna služba", pa su ga tako u tekstu i najavili.

Višnjić će se pojaviti u 12. sezoni serije čije bi emitiranje trebalo krenuti početkom iduće godine.

Zgodni Šibenčanin još ovoga ljeta s Glorijom je podijelio informaciju da s obitelji iz Kalifornije planira preseljenje u Veliku Britaniju.

Tad je izjavio da se sele jer žele biti bliže obitelji u Hrvatskoj, no možda se već tad dogovarao ovaj važan angažman u životu slavnoga glumca.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo