NOVI IZAZOVI

TOTALNI ZAOKRET U KARIJERI MAJE ŠUPUT Kraljica svadbi snima novi album: ''Ta želja je odavno u meni, pjesme će se moći kupiti isključivo na sticku'

 
 Duje Klarić / CROPIX

Nakon što je sredinom svibnja svojem djevojačkom prezimenu dodala i ono suprugovo, Tatarinov, Maja Šuput spremna je za veliki zaokret u svojoj karijeri.

Razmišlja godinama

Kraljica svadbi, koja je na pirovima kao zabavljačica sa svojim bendom rezervirana mjesecima, pa gotovo i godinama unaprijed i koja je jedva našla jednu “praznu” subotu u kojoj se udala za svog voljenog Nenada, počela se pripremati za snimanje - dječjeg albuma.

- Ta želja je odavno u meni, može se reći da o dječjem albumu intenzivno razmišljam posljednjih sedam ili osam godina. Želim snimiti album pravih veselih dječjih pjesmica. Ja stvarno ne znam zašto je većina dječjih pjesmica zapravo tužna. Dobro, imaju veselu melodiju, ali stihovi... Kao curica uvijek sam se obavezno rasplakala kad su mi puštali ‘Zeku i potočić’. Ridala sam slušajući kako mali zeko u pjesmi plače jer se njegov potočić smrznuo i pokrio ga je snijeg. Zamišljala sam zeku kako neutješno traži svoj potok i plače i pritom i sama plakala. Ili, ona pjesma o bubamari koja je bila jako tužna i plakala je jer joj je netko sakrio točkice na krilima zbog čega je ona, sirota, bila najtužnija na svijetu... Pa kaj je to? - pita Maja koja naglašava kako će pjesmice koje ona priprema biti sasvim suprotne: vedre i vesele.

- Nikakvi snjegovi, nikakva skrivanja točkica, nikakvi tužni zečići i ucviljene bubamare... Sve će biti puno smijeha! - najavljuje pjevačica koja album s dječjim pjesmama namjerava objaviti ove jeseni.

- Na albumu će biti ukupno osam skladbi, od čega i nekoliko dueta. U suradnji s autorima pomno biram pjesme koje će prije svega biti namijenjene klincima, ali će ih moći poslušati i roditelji, bez da pritom dobiju slom živaca - najavljuje Maja koja je sva posvećena pripremama za svoj prvi dječji album. - S albumom ću na tržište odmah lansirati i osam videospotova za moje pjesmice. Svi spotovi bit će animirani, a u svakom videospotu bit će i animirani lik Maje koja će u svakom videouratku imati novi izgled. Album neću diskografski izdati jer smatram da je to zastarjeli način plasiranja glazbenog proizvoda. Umjesto toga, pjesme će se moći kupiti tako što će svih osam skladbi biti pohranjeno na sticku što će se nuditi u sklopu mog brenda Majushka, namijenjenog ljudima vedra duha, mladim, neustrašivim veseljacima i zafrkantima kakva sam i ja sama - ističe Maja koju pitamo znači li rad na dječjem albumu da su joj se probudili majčinski nagoni.

Samo veselo

- Nikada nisu niti spavali. Kod mene nikad ništa ne spava. Pa, i ja sama spavam dnevno oko četiri-pet sati, što mi je sasvim dosta. Što se majčinskih nagona tiče, može se reći da su se oni, otkako sam sretna s čovjekom kojeg volim, samo malo pojačali. Djevica sam u horoskopu, imam tu organiziranost Djevice i želim da sve bude spremno kada moja curica ili moj dječak, za koje smo Nenad i ja već odabrali imena, jednog dana dođu na svijet. A tada će, između ostalog, moja beba moći slušati i osam vedrih dječjih pjesmica koje će pjevati njezina mama - kaže pjevačica koju pitamo kada bi se sretan događaj mogao zbiti.

- Čim Nenad i ja to odlučimo, a sigurno je da nećemo dugo čekati - otkriva Maja koja smatra kako se karijera i majčinske obaveze itekako dobro mogu uskladiti. - Sve se može kad se hoće. Govorim napamet jer sama još nisam mama, ali nekako mislim da je sve stvar dobre organizacije. Ako se u tom smislu mogu organizirati roditelji koji imaju poslove s fiksnim radnim vremenom, stvarno ne vidim zbog čega takvo što ne bi uspjelo Nenadu i meni - zaključuje Maja koja dodaje kako ulazak u brak nije ništa bitno promijenio u njezinu životu.

- Znala sam da ga volim, znala sam da se savršeno razumijemo i da smo jedno drugome najveća podrška. Sve je to tako bilo i prije vjenčanja. Nakon vjenčanja novo je to da sam ja za medije ostala Maja Šuput, na dokumentima sam Maja Šuput Tatarinov, dok sam u srcu Maja Tatarinov. Uz to, i Nenad i ja sada imamo vjenčano prstenje, no nama ono ne služi kako bi nas podsjetilo na našu ljubav jer mi našu ljubav živimo baš svaki dan - kaže Maja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:38