LJUBAVNI BRODOLOM

TREĆI BRAČNI KRAH BORISA NOVKOVIĆA Naš popularni pjevač i 18 godina mlađa politologinja razvode se nakon samo osam mjeseci

 Luka Gerlanc / HANZA MEDIA

Boris Novković i Ines Katić na Općinskom su građanskom sudu u Zagrebu u četvrtak podnijeli sporazumni zahtjev za rastavom braka, doznaje 24 sata.

Novković i 18 godina mlađa Katić vjenčali su se krajem kolovoza prošle godine u gradskoj vijećnici u Novalji nakon šest mjeseci veze. Vjenčanje su potom proslavili na prijemu u hotelu Boškinac.

Boris i Ines upoznali su se slučajno, nakon što se on zainteresirao za kampanju 'Govor mržnje ozbiljna je stvar', koju je ona inicirala. Počeli su se dopisivati na društvenim mrežama, a uskoro se rodila ljubav.

Da brak Novković i Katić trpi određene probleme javnost je prvi puta doznala kada je pjevač na Facebooku poslije koncerta u čast pokojnoga kolege i prijatelja Kemala Montena objavio tajanstvenu poruku.

'Svi koji ste predviđali neslavan kraj, uživajte u tome i mislite da ste u pravu, ali niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvijek i ponovno dati cijeloga sebe za ljubav. Ako treba i četvrti i peti i deseti put! Vjerovat ću u pravu ljubav zauvijek! I nemam drugog komentara! Ines, hvala', objavio je tada pjevač.

Novkoviću je ovo treći brak koji je završio razvodom.

Početkom devedesetih oženio se za tad profesionalnu balerinu u zagrebačkom HNK, Bojanu Gregorić, s kojom je bio u braku do 1997., pet godina. Smatrali su ih najljepšim ljubavnim parom hrvatskog javnog života.

U drugu bračnu luku uplovio je s Lucijom Matić, tada 26-godišnjom apsolventicom novinarstva i novinarkom nekadašnjeg Obiteljskog radija. Zajedno su bili 12 godina od čega devet godina u braku. Dobili su dva sina - Nou i Bonu, a rastali su se netom nakon Noinog rođenja 2011. jer je Boris još dok je bio u braku s Lucijom, započeo vezu sa slikaricom Ivom Višošević.

Premda su svi očekivali da će ostati zajedno, par je nakon tri i pol godine preko Facebooka objavio da više nisu u vezi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:30