MIJENJA SE I ŽIRI

U PROLJEĆE SE NA MALE EKRANE VRAĆA SHOW 'ZVIJEZDE PJEVAJU' Šuška se da će pjevačke sposobnosti pokazati Ella Dvornik i lovac iz 'Potjere'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.01.2019. u 22:39

Zagreb, 031118.
Muzej Mimara.
Humanitarna revija Kreirano srcem na kojoj su predstavljene nove sluzbene uniforme Hrvatske turisticke zajednice. Kolekciju je potpisao modni dvojac ELFS, a modeli su bile zene iz razlicith podrucja hrvatskog javnog zivota.
Na fotografiji: Ella Dvornik.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomaš / CROPIX

Na fotografiji: Ella Dvornik

 

Nova sezona HRT-ova showa Zvijezde pjevaju kreće na HRT-u u subotu 2. ožujka u udarnom termunu na Prvom programu. Show će opet voditi iskusni televizijski dvojac Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a kako se šuška na Prisavlju, jedna od sudionica koja će pokazati svoje pjevačke sposobnosti je kćer Dina Dvornika, blogerica i influencerica Ella Dvornik, piše Slobodna Dalmacija.

Također će se natjecati i lovac iz kviza Potjera Krešimir Sučević Međeral i glumac kazališta komedija Borko Perić kojeg smo gledali u filmu 'Osmi povjerenik'.

Doći do promjena i u sastavu žirija pa će tako u sudački stolac najvjerojatnije sjesti Miroslav Škoro i Danijela Martinović.

Hrvatska inačica britanske zabavne emisije 'Just the Two of Us' prvi put se počela emitirati u travnju 2007. godine, a pobjedu su te prve sezone odnijeli Jacques Houdek i novinarka Lamija Alečković.

Honorari zvijezda navodno su iznosili oko 7.000 kuna bruto, pa bi tako pobjednici kroz osam emisija na kraju svoj bankovni račun podebljali za 56.000 kuna u bruto iznosu, piše Slobodna Dalmacija.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo