NAPOKON SRETNA

'UCJENJIVALI SU ME DA BUDEM NJIHOVA LJUBAVNICA' Nakon stravičnih trenutaka koje joj je život priredio, TV diva ogolila dušu: 'To me potpuno blokiralo'

 
Mirna Berend (arhivska fotografija)
 Dražen Kokorić / HANZA MEDIA

Naša bivša televizijska voditeljica Mirna Berend dala je za RTL vrlo otvoren intervju u kojem je otkrila što ju je najviše do sada povrijedilo.

- U ljepoti, sreći i radosti doista ne možes rasti. Možes rasti u samo jako teškim situacijama, kazala je bivša voditeljica, a ona je teških situacija kroz svoj život imala i previše, dok je jedna od njih gubitak djeteta.

- Čini mi se da kako mi nije bilo dozvoljeno biti majka jednom djetetu jer ja poznajem sebe i svoju beskrajnu ljubav te bih zasigurno bila fokusirana na svoju obitelj pa tako i na dijete, rekla je, ali i priznala kako ju je taj događaj najviše blokirao da krene normalno dalje sa životom.

Ova bivša voditeljica nije u svoju rodnu Petrinju koraknula 22 godine, sve dok se napokon sada nije odlučila vratiti svome domu gdje je kupila prekrasnu kuću u šumi i pronašla svoj mir i spokoj.

- Nema onog koji me nije zeznuo, našalila se.

- Oni koji me nisu mogli imati, koji su htjeli biti na mom radnom mjestu, koji su me ucjenjivali da budem njihova ljubavnica, rekla je otvoreno. Ali sada kada se pogleda u ogledalo ne žali ni za čim jer je znala koje su njege mogućnosti i sposobnosti.

- Danas u ogledalu vidim sretnu, 53-godišnju ženu koja je prebrodila jako teške trenutke, koja je ispunila sve svoje djevojačke snove, koja je iznosila sve te silne cipele, frizure i haljine. Poručit ću svim gledateljima samo jednu stvar. Sutra kada se probudite, budite bolji ljudi nego što ste bili danas. To je sve što je potrebno, rekla je za RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 12:15