VJENČANJE

UDAJE SE NAŠA POZNATA VODITELJICA Iva Šulentić za nekoliko dana uplovljava u bračnu luku s doktorom psihologije, svojom dugogodišnjom ljubavi

 Instagram

Poznata voditeljica ove će subote uploviti u bračne vode i udati se za dugogodišnju ljubav, doktora psihologije Igora Mikloušića, piše tportal. Vjenčanje će se održati u jednoj zagrebačkoj crkvi nakon čega se očekuje proslava do jutarnjih sati.

Već je u travnju potvrdila da spremaju svadbu te da uz Igora, s kojim je u vezi četiri godine, konačno istinski sretna. Rekla je i da ne razmišlja o tradicionalnoj svadbi, već vjenčanje zamišlja ‘kao veliki plesni tulum na kojem ćemo okupiti sve drage ljude koji su nam bitni u životu, koje mi volimo i koji vole nas’, rekla je tada za tportal.

You find this, you find paradise #toscana #mishovi #malašumica #pleonazam

A photo posted by Iva Sulentic (@minniva) on

Kad su razmišljali o lokaciji, navodno se spominjala i Istra, no ipak su se odlučili za Zagreb.

Iva je prije dva tjedna proslavila djevojačku večer u Beogradu. Radilo se zapravo o tulumu na koji je povela nekolicinu prijateljica i prijatelja, a kako bi bilo jasno tko je u društvu mladenka, za izlazak je Iva odjenula bijelu haljinicu dok su njezine prijateljice bile u crnim kombinacijama.

Meh and ze gals. And a boy. #najboljivikendikad #voimvas #kumdije #mnogoleponamjebilo

A photo posted by Iva Sulentic (@minniva) on

Igor radi kao viši asistent psihologije na Institutu Ivo Pilar i nekadašnji je kolumnist Jutarnjeg lista, a Iva se već pet dana nakon vjenčanja vraća poslovnim obvezama i tradicionalnom odlasku na Weekend Media Festival u Rovinj. Stoga će medeni mjesec morati odgoditi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 06:02