SUDBONOSNO 'DA'

UDALA SE MILANA VLAOVIĆ Spisateljica uplovila u bračnu luku sa šarmantnim Banjalučaninom, mladoženja na vlastitom vjenčanju stao za DJ pult

Milana Vlaović i Boris Kovaček
 Goran Sebelic, Paun Paunovic / CROPIX

Veliko slavlje za obitelj i prijatelje pripremili su Milana Vlaović i Boris Kovaček u zagrebačkoj Laubi i to s velikim razlogom - naime, izrekli su sudbonosno "da", piše Gloria.

Za DJ pult stao je sam mladoženja Boris, inače strastveni zaljubljenik u glazbu, koji nije skrivao sreću kad je u haljini Matije Vuice ugledao svoju mladenku Milanu. Spisateljica i Glorijina kolumnistica (47) i dvije godine mlađi direktor agencije Pepermint zaljubili su se prije četiri godine. Brak podržavaju i njihova djeca koju imaju iz prijašnjih veza - Borisov sin te Milanina kći Nika te sinovi Mario i Stjepan, koje ima iz braka s bivšim nogometašem Goranom Vlaovićem, s kojim je dijelila 18 bračnih godina.

Šarmantni Banjalučanin i zgodna Metkovka poznaju se dugi niz godina, a radili su zajedno i na nekoliko projekata. Dugogodišnji Borisov prijatelj Tomo Ricov bio je vjenčani kum, a kuma je bila Milanina prijateljica Ana Petričić Gojanović, donosi Gloria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:44