NAJLJEPŠI DAN

UDALA SE NAŠA PRVA PLUS SIZE MANEKENKA! Lucija Lugomer ne može sakriti sreću, vjenčanica je krojena samo za nju, a cipele ručno rađene u Italiji

 
 Instagram

Nakon gotovo tri godine ljubavi sudbonosno ‘da’ u zagrebačkoj Crkvi sv. Blaža izrekli su naša prva plus-size manekenka Lucija Lugomer i poduzetnik Danijel Grlić, doznaje magazin Gloria.

Sretnu vijest Lucija je podijelila i s prijateljima i fanovima na Instagramu, jednostavno napisala ‘We did it’, te zahvalila na čestitkama.

Najviše je pažnje privlačila Lucijina raskošna vjenčanica izrađena od 30 metara ruskog bijelog satena i kristalne čipke ukrašene perlama. Model haljine dodatno je naglasio Lucijinu figuru zahvaljujući kojoj je i postala popularna. Model je ona zamislila, a u djelo provela Ivana Bilić, vlasnica hrvatskog brenda Royal Bride.

- Vjenčanica mora biti srž osobnog stila svake mladenke, a ova je oličenje svega što vidim u Luciji: stav, snagu, eleganciju i ženstvenost - otkrila je za Gloriju Ivana koja je odjenula i mladoženju.

WE DID IT!!! Hvala ekipa na cestitkama

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

Ispod dugačke haljine nazirale su se vjenčane cipele brenda Shoolala, ručno rađene u Italiji.

U istoj su se crkvi vjenčali Lucijin otac Željko, koji ju je vodio do oltara, i majka Duška, bez koje je ostala sa samo 11 godina.

Sve detalje o vjenčanju prve hrvatske plus-size manekenke i njezinog partnera uz ekskluzivne fotografije sa svadbenog slavlja potražite u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 14. lipnja!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:28