TUŽNI ODLAZAK

UMRO OTAC MAJE ŠUPUT, ONA OBJAVILA DIRLJIVU PORUKU 'Neću o zlu koje ga je snašlo jer je bolno, ali sada je konačno slobodan. Tata, uživaj u slobodi'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.10.2018. u 14:05

Zagreb, 101017.
Pjevacica Maja Suput u studiju.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markicevic / CROPIX

 

Uvijek nasmijana i vesela pjevačica Maja Šuput i njezina obitelj proživljavali su pravu agoniju zadnje tri godine, a da javnost o tome nije imala pojma. Na Instagramu je poznata pjevačica otkrila je da je izgubila oca.

Nekad uspješni glazbeni menadžer Boris Šuput zaslužan je za početak Majine karijere, a krajem prosinca 2002. doživio je tešku prometnu nesreću od koje se nikad u potpunosti nije oporavio.

- Jučer smo na posljednji počinak ispratili mog tatu. Nakon preduge i preteške bolesti konačno se riješio bolnica, nepokretnosti, cjevčica... Riješio se zla koja ga je prikovala za krevet i života kojeg nitko, baš baš nitko nikada ne bi smio ni na dan doživjeti. Bio je bolestan posljednjih 16 godina od koje posljednje 3 želim izbrisati iz pamćenja jer je preteško. Sada je konačno slobodan, konačno svoj. Ako stvarno postoji ( a trenutno sam u potpunom uvjerenju da postoji) drugi svijet onda je on sad već u uredu i dogovara gaže i koncerte. Gore bi moglo postat jako veselo. Moga oca svi znaju kao managera koji je žario i palio sve do kobne 2003. On je obožavao svoj posao i svoj način života koji je bio akcija non stop. Bio je muškarac koji je svaki dan u košulji, sakou, čistom kosom, parfemom koji se osjećao još cijeli dan u ulazu kad bi on prošao... Bio je zafrkant i šarmer. Bio je najponosniji ( kao i svaki otac valjda) tata na svijetu, a dan kad sam mu rekla da ću početi pjevati mu je bio najsretniji dan u životu. Sve što se u mojoj karijeri događalo nakon njegove bolesti pratio je s najvećim veseljem. Zvao me 5 puta na dan da pita gdje pjevam u petak, gdje u subotu, a onda u nedjelju sto pitanja kako je bilo, koliko je ljudi. I taj ponos je bio nevjerojatan. Posljednje 3 godine više me nije mogao ni zvati ni pričati. I ne bih o tom zlu koje ga je snašlo jer je bolno. Najveći heroj u ovoj priči je moja mama Danica. Svaki dan, sat, minutu, posljednjih 16 godina dala je njemu. Da nije bilo nje pisala bih ja ovo puno prije. On je imao tu sreću da ima nju, da mu olakša da dostojanstveno živi koliko god je to moguće u svojoj bolesti. Ja znam da ću dati sve od sebe i dalje da njega činim sretnim a ako gore postoji telka vjerujte mi taj daljinski je kod njega i vrti samo muziku. I raspali tata, imaš što za nadoknadit. Mi te volimo najviše na svijetu i ta ljubav se ne raskida ni bolešću ni smrću. Ljubav je ljubav. Pogotovo ova kćeri i oca . Rekla bi ti mirno spavaj ali u tvom slučaju bi zvučalo kao kazna. Zato tata, uživaj u svojoj slobodi, pleši, pjevaj i čuvaj nas. Volimo te', napisala je Maja.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo