IZ RUSIJE S LJUBAVLJU

UPOZNALI SU SE U KAFIĆU, CRKVI, NA TULUMU... Otkrivamo tko su i čim se bave žene i djevojke naših Vatrenih, neki od njih ljube i ljepotice s diplomom!

Život vrhunskih sportaša poprilično je naporan, no bez obzira na ludi ritam koji imaju zbog svojih impresivnih karijera, oslonac, ali i inspiraciju pronašli su u ljubavi. Tko su djevojke i žene naših nogometaša i čime se bave njihove bolje polovice donosimo u priči

I dok čitava nacija zdušno navija za vatrene i grize nokte uz svaku utakmicu, najveća podrška našim najboljim nogometašima ipak su njihove supruge i djevojke, od kojih su neke podrška reprezentativcima i na ruskim tribinama. Uz njih se slavi, ali i lakše podnose porazi, a sigurno je i da je svaka od njih dobrim dijelom zaslužna za njihov uspjeh. Poznato je da je život vrhunskih nogometaša prilično naporan, ispunjen treninzima, utakmicama, gostovanjima, ali svaki slobodni trenutak provode upravo sa svojim najvećim ljubavima, a to nerijetko i ističu, bilo u intervjuima ili na društvenim mrežama.

Naš reprezentativac i igrač Barcelone Ivan Rakitić u svoju je suprugu Raquel zaljubljen kao i prvog dana. Iako su trenutačno razdvojeni, Rakitić je na vrlo emotivan način na društvenim mrežama obilježio treću godišnjicu crkvenog braka s ljubavi svog života. A sve je počelo 2011., kad je Ivan tek počeo igrati za Sevillu, a već prvih dana u andaluzijskoj se prijestolnici do ušiju zaljubio u predivnu konobaricu.

Raquel Mauri i Ivan Rakitić roditelji su dvije kćerkice

Najveća mu je prepreka, uz njezino odbijanje, bilo to što ne zna španjolski. Raquel ga je odbijala punih sedam mjeseci, strahujući od veze s nogometašem koji već sljedeće godine može otići na drugi kraj svijeta. No, Rakitić je bio uporan pa su ubrzo ljubav zapečatili građanskim brakom, 2013. su dobili kćer Altheu, a tri godine kasnije i kćerkicu Adaru.

Život u Monte Carlu

Kapetan reprezentacije Luka Modrić i Vanja Bosnić svoju šestogodišnju vezu bračnim su zavjetima okrunili u svibnju 2010. godine. Tada su slavili uz bliske prijatelje i članove najuže obitelji, a godinu kasnije priredili su veliko slavlje. Luka se osme godišnjice nedavno prisjetio i na društvenim mrežama, a svoju Vanju često naziva svojom najvećom ljubavi. Danas su ponosni roditelji troje djece, sina Ivana te kćeri Eme i Sofije.

Instagram

O ljepoti supruge reprezentativca Matea Kovačića, Izabel, nerijetko se piše u medijima, posebno u španjolskim, jer Mateo igra za Real, a kad su prvenstva u pitanju, redovito se nađe na popisu najatraktivnijih. No, njihova ljubav traje još od srednjoškolskih dana, a nakon osam godina veze, skladni par prošle je godine stao pred oltar, i to u istoj crkvi u kojoj su se upoznali. Izabel s Mateom živi u Madridu, a sa sestrom je nedavno pokrenula tvrtku s dječjom odjećom.

Mateo i Izabel Kovačić na Svetskom prvenstvu proslavili su prvu godišnjicu braka

Prošle godine nekadašnja kraljica Hrvatske i manekenka Ivana Gugić udala se u Umagu za našeg reprezentativca Domagoja Vidu nakon četiri godine veze. A na vjenčanju svojih roditelja bio je i njihov sad već trogodišnji sinčić David.

Goran Šebelić / CROPIX
Domagoj i Ivana Vida upriličili su raskošno vjenčanje 2017. u Istri

Vratar naše reprezentacije Danijel Subašić u vezi je s djevojkom Antonijom Bozzom punih 16 godina. Iako se njezina obitelj u početku protivila njihovoj vezi, Antonia je ostala uz Danijela i s njim živi u luksuznom dijelu Monte Carla. Zasad nemaju djece, no imaju dvije mačke, od kojih se jedna zove Bili, čime Subašić i dalje ističe svoju ljubav prema Hajduku. Antonia ne voli medijsku pozornost i rijetko se pojavljuje u javnosti.

Vladimir Dugandžić / CROPIX
Danijel Subašić i Antonia Bozza

Nije u javnosti

Baš kao ni o Subašićevoj Antoniji, ni o supruzi reprezentativca i igrača Sampdorije Ivana Strinića, Ivani, ne zna se puno. Imaju kćer Martu i sina Petra, a samozatajna Ivana izbjegava bilo kakva javna događanja.

Ivan i Ivana Strinić roditelji su kćeri Marte i sina Petra

Uoči početka Svjetskog prvenstva u Rusiji, supruga reprezentativca Šime Vrsaljka, Matea Vrsaljko, na svijet je donijela njihovo prvo dijete, sinčića Brunu. Iz tog je razloga izbornik Dalić 26-godišnjeg Vrsaljka pustio jedan dan kako bi bio uz suprugu na porodu. A ljubav Šime i Matee datira još iz srednjoškolskih dana. Svoju dugogodišnju djevojku Vrsaljko je zaprosio 2016. O njihovoj vezi ne zna se mnogo, jer lijepa Zadranka jako drži do svoje privatnosti. Vjenčali su se prošle godine, a kruna njihove ljubavi upravo je mali Bruno kojem Šime sigurno posvećuje svaku pobjedu.

Cura iz Strizivojne

Naš perspektivni reprezentativac Marko Pjaca ljubav je pronašao u svojoj vršnjakinji, 22-godišnjoj apsolventici fizioterapije Mariji Pavičić. Par je neko vrijeme skrivao svoju ljubav, no lani u kolovozu na stranici fan kluba nogometaša Schalkea osvanula je njihova paparazzo fotografija. Nakon toga ljubav više ni najmanje ne skrivaju, nedavno su snimili zajedničku reklamu za šampone za kosu, a nakon utakmice protiv Islanda Marko je pohitao prema tribinama kako bi poljubio svoju Mariju.

Tom Dubravec / CROPIX
Marko Pjaca strasno je izljubio djevojku Mariju Pavičić

Uz ime Milana Badelja, mirnog dečka iz Zagreba, nikad se ne vežu nikakvi skandali, a ponajviše se piše o njegovim sportskim uspjesima. Zna se samo da je u dugogodišnjoj vezi s djevojkom Martinom koja je bila studentica na zagrebačkoj Glazbenoj akademiji i uz koju je, odnedavno bivši igrač Fiorentine, mnogo naučio o klasičnoj glazbi.

Naš reprezentativac s njemačkom adresom Andrej Kramarić krajem prošle godine otkrio je da je pronašao novu ljubav, a za početak je priznao samo da je riječ o Hrvatici. No, njemački je Bild prije nekoliko mjeseci do ušiju zaljubljenog nogometaša Hoffenheima snimio u društvu njegove nove djevojke Mije.

Andrej Kramarić nakon prekida šestogodišnje veze zaljubio se u tajanstvenu Zagrepčanku Miju

- Najbolje se osjećam kod kuće s obitelji i djevojkom. Nećete me često vidjeti u gradu. U privatnom sam životu dosadan, ne sebi, ali možda drugima - izjavio je svojedobno za njemački Bild Mario Mandžukić. Djevojka koju je spomenuo naš reprezentativac, inače Juventusov napadač, je Ivana Mikulić s kojom je Mandžo 11 godina u vezi. No, ta 29-godišnjakinja iz Strizivojne s kojom se igrač upoznao u rodnom Slavonskom Brodu nikad se nije voljela javno eksponirati pa ih se rijetko može vidjeti zajedno u javnosti.

Mario Mandžukić u vezi je s Ivanom Mikulić 11 godina, no ona se ne voli eksponirati

Vjenčanje u Istri

Mladi perspektivni nogometaš Duje Ćaleta-Car, 21-godišnji stasiti branič austrijskog kluba Red Bull Salzburg, nešto dulje od godinu u vezi je sa 26-godišnjom Dubrovčankom Adrianom Đurđević. Diplomirana pravnica svog dragog došla je podržati i u Rusiju, a nerijetko na utakmicama nosi dres s njegovim brojem i imenom.

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car u vezi su od prošle godine

Medijski najeksponiraniji par u reprezentativnim redovima bez ikakve su sumnje Vedran Ćorluka i Franka Batelić jer oboje su javne ličnosti. Nakon šest godina veze 32-godišnji igrač Lokomotiva iz Moskve i 25-godišnja Franka vjenčat će se 21. srpnja na intimnoj svečanosti u Istri. Franka odano prati Svjetsko prvenstvo i među boljim je polovicama koje su doputovale u Rusiju.

Vedran Ćorluka priprema u srpnju vjenčanje s pjevačicom Frankom Batelić

Ivan i Jelena Perišić par su još od srednje škole. Dapače, zajedno su sjedili u klupi, a danas su u sretnom braku u kojem su dobili i dvoje djece, danas šestogodišnjeg Leonarda i četverogodišnju Manuelu. Žive u Milanu, gdje Perišić igra za Inter, godišnji provode u rodnom Omišu uz poneko luksuzno putovanje.

Ivan i Josipa Perišić upoznali su se kao srednjoškolci, a sjedili su i zajedno u klupi

Šest godina traje ljubav Marcela Brozovića i Silvije Lihtar s kojom se oženio krajem 2016. Divljeg dečka hrvatskog nogometa ipak nije smirila biologinja, nego druga mala dama, njihova kći Aurora, koja je ovo proljeće proslavila prvi rođendan i koju Brozović doslovno obožava.

Marcelo Brozović vjenčao se s Jelenom

Brineta plavih očiju

Stasiti vratar Lovre Kalinić srce je poklonio atraktivnoj brineti plavih očiju Jeleni, magistrici forenzike. Nakon dugogodišnje veze vjenčali su se 2015. godine, a sada sa svojom kćeri žive u Belgiji, gdje Kalinić igra za KAA Gent.

Lovre Kalinić se oženio za magistricu forenzike

Friška je još ljubav Zadranina Dominika Livakovića, Dinamova vratara, i Zagrepčanke Helene Matić. Upoznali su se krajem prošlog ljeta, a otada su praktično nerazdvojni. Vršnjaci su, oboje imaju 23 godine, ali dijele i zajedničku ljubav prema sportu s obzirom da se Helena bavi sinkroniziranim klizanjem i članica je kluba Zagrebačke pahuljice.

Josip Pivarić suprugu Božicu upoznao je kad je njemu bilo 19, a njoj 17, na jednom tulumu u Kašini. Bili su u vezi tri godine prije no što su razmijenili bračne zavjete u lipnju 2011. Dvije godine poslije rodila im se kći Lorena, 2015. sin Matej, a paralelno s majčinstvom i trudnoćom Božica je uspjela diplomirati predškolski odgoj na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu.

Božica i Josip Pivarić upoznali su se kao srednjoškolci na tulumu u Kašini

Nogometaš Bayer Leverkusena Tin Jedvaj unatoč svojoj mladosti već je godinama u vezi s vršnjakinjom, 22-godišnjom Dinom Dragijom. Ta atraktivna plavuša zahvaljujući svom izgledu bavila se modelingom, ali i paralelno učila zbog studija međunarodnih odnosa i diplomacije. Da to nije bilo reda radi dokazuje i dekanova nagrada koju je Dina dobila prošle godine.

Tin Jedvaj u vezi je s Dinom Dragijom i zajedno su već godinama

Pomorski fakultet

- Uz djevojke nogometaša najčešće se veže samo pojam šoping, kao da je to jedino što radimo. A ono malo slobodnog vremena što imamo također je podređeno njima. Od onoga donesi kopačke, donesi dres, dođi po mene... Mi smo njihove djevojke bile i kad oni nisu bili poznati. Filip i ja smo prohodali kad je on bio junior, nećemo se lagati, praktički je bio nitko i ništa. No, ja sam se zaljubila u njega, a ne u nogometaša - odlično je opisala život sa sportašem u intervjuu za Novi list Melanie Bradarić, kako se tada još prezivala prije udaje za veznjaka Filipa Bradarića. Taj 26-godišnji igrač NK Rijeka i 23-godišnja studentica Pomorskog fakulteta vjenčali su se prošle godine i dobili dijete, sinčića Luku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 01:39