GUŽVA NA GRIPAMA

VELIKA FOTOREPORTAŽA S PREMIJERE MJUZIKLA 'NAŠA BILA ŠTORIJA' Nema tko nije došao pogledati Severinu, koja je pritom slavila i rođendan

 CROPIX

Koncertnom izvedbom u Velikoj dvorani na splitskim Gripama, publici je sinoć predstavljen mjuzikl Nenada Ninčevića i Gorana Karana 'Naša bila štorija'.

Ovom je glazbenom događaju nazočilo više od 4 tisuće gledatelja koji su ovacijama ispratili izvođače - piše Radio Split.

Devet godina su autori pripremali novi splitski mjuzikl o ljubavi - prema voljenoj osobi, kao i prema Hajduku. Napisali su 16 pjesama, hitova koji osvajaju publiku na prvo slušanje. Prije mjesec dana objavljen je CD s pjesmama iz mjuzikla, a za 21. travnja 2017. zakazali su tada koncertnu promociju svoje 'Štorije'. U kratkom su vremenu uigravali glumačke dijelove ove izvedbe, ali brojna publika to im nije zamjerila i u Velikoj dvorani na Gripama bila je oduševljena onim što su čuli i vidjeli.

U mjuziklu je upotrebljeno puno splitskih starih izraza, a publici ih je sjajno, kroz priču, prenio 'glasnogovornik Štorije', glumac Joško Ševo - piše Radio Split.

Ova je splitska praizvedba imala i svoju dodatnu čar - Severina, koja tumači glavni lik Ane, proslavila je rođendan koji joj je cvijećem usred predstave čestitao njezin partner u mjuziklu, Goran Karan. Na kraju koncerta Severina je pred više od 4 tisuće gledatelja u dvorani razrezala tortu od krokanta u obliku Svetog Duje kojim su se kasnije počastili mnogi gledatelji.

11. svibnja slijedi izvedba 'Štorije' u Zagrebu, a nakon toga, želja je autora postavljanje mjuzikl na kazališne pozornice.

Pogledajte veliku fotogaleriju s događanja:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 19:30