BILA JOJ JE NAJVAŽNIJI OSLONAC

VELIKA TUGA U OBITELJI MONIKE KRAVIĆ ZBOG BOLNOG GUBITKA VOLJENE OSOBE Još jedan težak životni udarac za hrvatsku voditeljicu...

 Ivan Lackovic / Cropix / CROPIX

Nakon što se proteklih mjeseci pokušala suočiti s krahom braka s Marijem Mamićem, za Moniku Kravić uslijedio je još jedan bolan životni udarac.

Naime, kako piše Tportal, poslije duge i teške bolesti u ponedjeljak je u 57. godini života preminula njezina majka Mira.

Majka je Moniki bila najvažniji životni oslonac i podrška u najtežim danima, a bivša televizijska voditeljica o njihovoj je bliskosti progovorila u jednom intervjuu.

- Sve više uviđam da se pretvaram u nju. To mi je rekla i 11 godina mlađa sestra Jelena. Isprva sam se iznenadila kad sam čula njezin komentar: ‘Ista si mama.’ Ima nešto u tome. To se valjda dogodi spontano. Često se uhvatim kako izgovaram rečenice koje je moja mama izgovarala meni sve donedavno - rekla je.

Brak s Marijem Monika je okončala prošle godine.

- Ljubav je jedino ono što nas može istinski pokretati u životu. Ljubav i žrtva, ljubav su i leptirići. Ljubav ima mjesta i kod mene i nikad nisam odustala od nje. Umrla bih kad bih prestala razmišljati o ljubavi u svakom smislu - bio je njezin komentara na kraj ljubavi s bivšim suprugom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:03