FOTO PRIČA

VELIKI FOTOIZVJEŠTAJ S MORA: PRVI DANI ODMORA NAŠIH SPORTAŠA, GLUMACA, PJEVAČA I TV LICA Luksuzne jahte, inozemni resorti, jadranske plaže na osami...

Luksuzne jahte, resorti u inozemstvu, jadranske plaže na osami ili šetnja rivom osvanuli su na Instagramu ovih dana kada su se mnogi pripadnici javnog života pohvalili svojim prvim ovogodišnjim kupanjem i željno iščekivanim trenucima mira i odmora.
Mada Peršić, Slavko Sobin, Ecija Ojdanić, Nataša Janjić, Hana Huljić i Domenica Žuvela, Lana Jurčević s prijateljicama
 INSTAGRAM

"Lipo li je, lipo li je....", tim prepoznatljivim početkom Oliverove pjesme “Galeb i ja” Dora Fišter Toš opisala je svoj početak ljeta. Glumica (40) iz Zagreba koja će usred ljeta, točnije 14. kolovoza, proslaviti rođendan, podijelila je na Instagramu djelić svoje intime s odmora, baš kao i brojne druge poznate osobe.

Neke od tih fotografija su seksi, štoviše i više nego odvažne (Alka Vuica), druge zabavne (Dino Rađa), treće duhovite (Andrea Šušnjara)...

Ima i onih klasičnih, kao da su snimljene 80-ih godina prošlog stoljeća i podsjećaju na razglednice (Mario Mandžukić), a neke su sasvim slučajno ulovljeni trenuci, poput onoga kada pozirate na plaži i neočekivano vas zapljusne val (Ecija Ojdanić).

No, iako otkrivaju kako provode te prve ljetne dane, dobar dio njih ne voli otkriti i gdje ih provode. Većinom je to, za razliku od zimskih mjeseci kada su u trendu daleke destinacije poput Maldiva i Balija, ipak hrvatski Jadran. A najpopularnije slike bez sumnje su one snimljene na nekoj luksuznoj jahti. Također, kako je to za glazbenike doba kad imaju najviše posla, oni najčešće koriste dan, dva između gaža kako bi uživali u morskim radostima, a onda natrag na posao. I tako cijelo ljeto...

Lana Jurčević / INSTAGRAM
Lana Jurčević: Ako je suditi prema Instagramu, pjevačica je svako malo na drugoj lokaciji. Ponekad je to zbog posla, ponekad zadovoljstva, pa tako ne znamo ni u koju bismo kategoriju uklopili ovo “žensko” jedrenje.
Ecija Ojdanić / INSTAGRAM
Ecija Ojdanić: Trebala je to biti jedna obična, pozerska instagramska fotka, a onda se dogodio val. Tim je riječima objasnila u svakom pogledu pravu - i najbolju - morsku fotografiju 45-godišnja glumica.
Mada Peršić / INSTAGRAM
Mada Peršić: Mlada zagrebačka glumica nije hiperaktivna samo kad je u pitanju posao. Bivši model i glumica s diplomom Medicinskog fakulteta već je uspjela napraviti turneju od Pule, preko Hvara i Palmižane do Buzeta.
Dino Rađa / INSTAGRAM
Dino Rađa: Veliki ljubitelj mora i brzih morskih jurilica, 52-godišnja legenda košarke voli aktivan odmor, zezanciju i poeziju pa je tako poetično opisao i svoje “jahanje valova”.

Dora Fišter Toš / INSTAGRAM
Dora Fišter Toš: Glumica, najširoj publici poznata po ulozi u seriji “Odmori se, zaslužio si”, ljeto provodi na Šolti u mjestu Nečujam, uživajući s obitelji, suprugom Tadejem i njihovo troje djece.
Mario Mandžukić / INSTAGRAM
Mario Mandžukić: Bivši reprezentativac i igrač Juventusa u pravilu se svako ljeto odmara u svojoj vili u mjestu Bobovišća na Braču i, kako kaže, svake godine nađe drugi razlog zašto voli Hrvatsku.
Dejan Lovren / INSTAGRAM
Dejan Lovren: Poznati nogometaš predan je svom drugom biznisu - hotelu Joel koji je prošlo ljeto otvorio u Novalji na Pagu. No, stigne uživati i u druženjima (Šime Vrsaljko), igrati tenis (brat Davor) i voziti gliser.
Andrea Šušnjara / INSTAGRAM
Andrea Šušnjara: Od krstarenja Kornatima do Đurđevačkih pijesaka - kamo god pjevačicu Magazina posao odvede, ona slobodno vrijeme iskoristi maksimalno, uključujući i poziranje s devama.

Barbara Kolar / INSTAGRAM
HTV-ova voditeljica Barbara Kolar odmara se na Krku, a o moru je ovisna. “Zaklela bih se da nikad fotka u badiću neće u javnost. Ali, radost je danas očito inkompatibilna razumu”, napisala je Kolar na Instagramu.
Hana Huljić / INSTAGRAM
Hana Huljić i Domenica Žuvela: Kći Vjekoslave i Tončija Huljića i mlada pjevačica s Korčule odlične su prijateljice pa koriste svaki slobodni trenutak između obaveza za druženje.
Tea Slavica / INSTAGRAM
Bruno Petković i Tea Slavica: Novopečeni nogometno-manekenski par prvo je uživao u luksuznom resortu Sani u Grčkoj, no kako se Dinamov igrač morao vratiti treninzima, njegova djevojka sada uživa u Spa & Resort Novi Vinodolski.
Nataša Janjić / INSTAGRAM
Nataša Janjić: Kako je prije samo pet mjeseci rodila sinčića Tonija, splitska glumica našalila se da je prošlo ljeto bila flamingo na napuhavanje, a ovo će ga provesti u pareu.

Nina Badrić / INSTAGRAM
Zagrebačka pjevačica Nina Badrić iz godine u godinu ljeto provodi na Hvaru, točnije u Jelsi, mirnom mjestu u koje se zaljubila i tamo kupila apartman.
Slavko Sobin / INSTAGRAM
Slavko Sobin: Više posla, a manje opuštanja, tako će očito izgledati Sobinovo ljeto jer trenutačno dane provodi u učenju teksta, no uspio je skočiti i do Rovinja u goste Nataši Janjić i njezinu suprugu Nenadu Medančiću.
Mirta Šurjak / INSTAGRAM
Novinarka HTV-a Mirta Šurjak na Hvaru ima obiteljsku kuću pa svaki trenutak koristi da bi pobjegla iz prezagrijanog Splita sa 7-godišnjom kćerkicom Chiarom na otok.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:50