PLES SA ZVIJEZDAMA

VELIKI POVRATAK POPULARNE EMISIJE Jedna natjecateljica je pala. a druga se rasplakala: 'Ne uzrujavaj se uopće što si pala, jako si talentirana!'

 
 NovaTv / screenshot

Jedanaest hrvatskih zvijezda i još toliko profesionalnih plesača oduševili su gledatelje u večerašnjoj, prvoj emisije spektakularnog showa Ples sa zvijezdama kojeg imamo priliku pratiti na Novoj TV.

Plesne cipelice obuli su fitness trenerica Viktorija Đonlić Rađa, glumice Ecija Ojdanić i Ana Vučak Veljača, glumac Slavko Sobin, pjevač Damir Kedžo, stand up komičar Ivan Šarić, pjevačica Nives Celzijus, stilist Marko Grubnić, spisateljica Josipa Pavić Bernardini, influencerica Sonja Kovač i novinar Davor Garić.

S njima su zaplesati profesionalci Marko Mrkić, Mateo Cvenić, Gordan Vogleš, Marko Šapina, Damir Horvatinčić, Mario Ožbolt, Valetina Walme, Gabriela Pilić, Ela Vuković, Paula Jeričević i Helena Janjušević.

Led na plesnom podiju probili su glumica Ecija Ojdanić i Marko Šapina, profesionalni plesač koji je u finalu državnog prvenstva u kombinaciji 10 plesova sudjelovao 2018. godine te iza kojeg je deset godina aktivnog natjecateljskog staža u latino-američkim i standardnim plesovima te osam godina rekreativnog bavljenja hip hopom, piše Dnevnik.hr

Ecija i Marko probili led

Ecija i Marko otplesali su quickstep, a Dinko Bogdanić prvi je imao čast komentirati njihov nastup.

- Malo više oštrih pokreta u vašim nogama Ecija. To je mala kritika, ali otplesali ste i krenuli prema novim izazovima' - rekao je dugogodišnji baletni pedagog.

- Definitivno se vidi da je to quickstep, bilo je dosta koraka koji su bili van ritma, to mi je dosta upadalo u oko. Ecija, opustite se i to će biti savršeno' - zaključila je Tamara.

Almira im je čestitala na probijanju leda.

- Izabrali ste tešku kombinaciju, sve u svemu bilo je poletno i zabavno' - bio je njihov komentar. Nicolas se složio s Almirom da je izvedba bila zabavna, piše Dnevnik. Svojim su nastupom osvojili 19 bodova.

Sljedeći na scenu izašli su Sonja Kovač i njezin partner Gordan Vogleš te oduševili izvedbom bečkog valcera.

- Na momente ste i izgledali kao da plešete već 10 godina skupa - odmah na početku ih je pohvalila Tamara, a s njom se složila i Almira.

- Bilo je jako zanimljivo, osjetile su se te vaše emocije. Bilo je zaista super, čestitam' - poručila im je.

Nicolas je pohvalio Sonju i rekao joj da je talentirana te da ju jedva čeka vidjeti u drugim stilovima. Drugi par od žirija je dobio 25 bodova.

Slavko Sobin imao je iskusnu partnericu - višestruku državnu plesnu prvakinju Gabrijelu Pilić. Zajedno su otplesali rumbu koja je oduševila gledatelje, ali is tručni žiri showa.

- Gabrijela vas je fenomenalno spremila i rado bih bila na njezinom mjestu. Mislim da ste zaista talentirani - pohvalila je članica žirija Tamara Despot glumca, a on je sam rekao kako bi, da nije glumac definitivno bio plesač.

Par je dobio okruglih 30 bodova za nastup.

Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić otplesali su tango.

Najmlađi par sezone pripremio jive

- Viktorija je pokazala dalmatinski temperament! Bravo! Morate ponekad slušati glazbu, ponekad izlazite iz ritma, ali čestitam - primijetio je Dinko.

- Ja sam vas gledao i mislio, njih dvoje su stvarno kliknuli. Skroz si se predala Marku, maksimalno ste riskirali, impresioniran sam vašom izvedbom -komentirao je Nicolas kao šećer na kraju, a žiri je svoje pohvale potvrdio s 30 bodova.

Najmlađi par ove sezone, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt, gledateljima i žiriju pripremili su jive.

- Ne uzrujavaj se uopće što si pala, jako si talentirana! No talent nije sve, u jiveu bih voljela više vidjeti da skakućete, ali sve u svemu, dobro je bilo - Tamara je Ani uputila riječi podrške.

I Almira joj je poručila da ne očajava, piše Dnevnik.

- Za prvi put je tvoja izvedba bila odlična - zaključila je ova članica žirija.

Nives Celzijus i Mateo Cvenić oduševili su izvedbom tanga.

- Tango je bio lijep i neobičan, trema je normalna, a led treba probiti. Lijepa dinamika, lijepa povezanost među vama. NIves, za sljedeći puta opustite lopatice, i ta lijepa prsa prema van - udijelila je Almira savjete Nives.

Nicolasu je njihova izvedba bila vrlo zanimljiva.

- Odličan scenski pristup, trebalo bi malo poraditi na tehnici, ali to je proces koji treba proći. Ipak svaka čast, a ako ste malo nervozni popijte koju rakijicu prije - malo se našalio Nicolas.

- Erotično ste to izveli, bravo - kratak je bio Dinko, a Tamara se složila s njim.

Nicolas se čak i našalio na Anin račun te ju opisao kao ''tiha voda brege dere''. Žiri im je dodijelio 22 boda.

Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić predstavili su svoju izvedbu valcera.

Josipa nije mogla sakriti suze

- Osvježili ste večerašnju emisiju. Bili ste graciozni i elegantni, čestitam, samo tako dalje - prvi je njihov nastup komentirao Nicolas, a iste riječi iskoristio je i Dinko, no on je otišao i korak dalje.

- Za mene najbolji ples večeras - zaključio je.

Tamara i Almira nisu puno komplicirale već su samo dodatno nahvalile Josipu koja je bila toliko emotivna da nije mogla sakriti suze.

Ivan Šarić i Paula Jeričević oduševili su izvedbom cha-cha-cha.

- Muški plesač koji pleše najprirodnije, postići tu prirodnost, to je spektakl - primijetila je Tamara, piše Dnevnik, a Almira je dodala da su Iva i njegova partnerica sjajno odradili svoj cha-cha-cha.

Nicolas se složio da je Ivan vrhunski zabavljač.

- Imaš ritma, prirodan si plesač. Nemoj bježati od treninga tehnike - savjetovao je Nicolas Ivanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:49