'KAD SMO SE VOLJELI'

VIDEO: ATRAKTIVNA, MOĆNA I UVJERLJIVA VANNA U NOVOM SPOTU 'Pjesma je energična i zvuči optimistično, iako tema otkriva da baš i nije sve tako bajno'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.08.2019. u 13:32

Matea Smolčić Senčar

 

Novi studijski album "Izmiješane boje" Vanna najavljuje sjajnom brzom pjesmom vrlo moderne produkcije "Kad smo se voljeli", za koju je snimila spot i otkrila malo drugačiji imidž koji je oduševio javnost.

Vanna izgleda atraktivno, moćno i uvjerljivo, a takve su i pjesme s novoga albuma. Stihove za "Kad smo se voljeli" sama je napisala i uglazbila, a za aranžman i produkciju zaslužan je Goran Kovačić.

 

Svoj autorski talent naša cijenjena pjevačica pretočila je i u već dobro znane hit pjesme s dugoočekivanog albuma - naslovnu "Izmiješane boje", "U tebi", "Najbolji ljudi", "Probaj", "Lopov" te "Loš trenutak", koja će u mnogima izazvati uragan emocija.

- Pjesma je energična i zvuči optimistično, iako tema daje naslutiti da baš i nije sve tako bajno, što smo pokazali u spotu u kojemu mukotrpno penjanje po stijenama mladoga para simbolizira životni put u dvoje kojemu je pokretačka snaga ljubav, a konačni cilj moraju otkriti sami. Ovu pjesmu kao i ostale s novoga albuma krasi vrlo moderna produkcija za koju je zaslužan Goran Kovačić - izjavila je Vanna, koja ljetnu sezonu koncerata nastavlja 9. kolovoza na Kaštelu u Puli te 10. kolovoza u Rijeci na Trsatkoj gradini.

Novi singl prati i atraktivan video u režiji Darija Lepoglavca s puno adrenalinskih scena penjanja po stijenama nimalo bezopasnog Kalnika, čija simbolika dočarava tematiku pjesme.

Album "Izmiješane boje" možete kupiti po cijeni od 99 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo