PREMIJERA SPOTA

VIDEO: BEND NOLA I ELVIS STANIĆ UDRUŽILI SNAGE 'Bili gore ili dolje u nekom trenutku života, sve je bolje ako je prava osoba uz vas'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.02.2020. u 15:05

Ira Tomić i John Kardum

Nola

 

Ako itko zna koliko je dragocjeno imati onu posebnu osobu uz sebe, to su Nolini Gabi i Marijan, a tu poruku prenose u dražesnom novom singlu "Ne traži od mene".

 

Na pjesmi im se pridružio gitaristički virtuoz Elvis Stanić koji ne skriva zadovoljstvo ovom glazbenom suradnjom:

- Suradnja s Nolom me jako veseli, jer se u ovakvom dobrom okruženju - i glazbenom i s ekipom - konačno osjećam 'doma'. Znam da mnogi misle da sam isključivo 'Jazz Cat', jer to najviše radim, pa se to najviše i vidi, ali ova pjesma je glazba iz koje sam došao, koju sam najveći dio vremena svirao i uz koju sam stasao kao gitarist. Rock i blues su uvijek moj prvi izvor inspiracije - kaže Stanić.

Za originalni i pomalo bajkoviti video spot zaslužni su Ira Tomić i John Kardum koji su inspirativnim kadrovima uspješno utjelovili suštinu pjesme.

Ira Tomić i John Kardum

Nola

 

- Bili gore ili dolje u nekom trenutku života, sve je bolje ako je prava osoba uz vas. Tom aksiomu nema se što dodati niti nametati, pa tako ni nas dvoje nismo htjeli izmišljati toplu vodu i biti pretenciozni.

Ali svako uho i svako oko svoje podražaje interpretira drukčije, pa je tako, nadamo se, drugim očima zanimljiva ova naša vizija koja nam je došla skoro u času. Penjimo se, spuštajmo se, budimo na zemlji, budimo u oblacima, budimo na pola puta, budimo na autoputu, nedorečeni, oblačni, preplanuli, pokisli, ali zajedno - složni su Ira i John.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo