LUDA KUĆA

VIDEO: BITORAJAC OBJASNIO GIPS, U SVEMU PRSTE IMA I BRANKO ĐURIĆ ĐURO 'Gips je skinut! Ali točno tako se osjećam nakon dvije duge godine papirologije'

 
 Facebook

Kao što je većina i pretpostavila, fotografija koju je u subotu Rene Bitorajac objavio na Facebooku samo je dio još jednog snimanja, a ne ozbiljne ozljede.

Zagrebački je glumac zabrinuo dio obožavatelja objavom fotografije na kojoj je prekriven gipsom - kompletna lijeva noga, od palca do prepone, kao i trup zajedno s desnom rukom, sve je bilo zamotano u gips. Premda je većina pretpostavila da se radi samo o ‘podvali’ i da je gips za potrebe snimanja, bilo je i onih koji su se ozbiljno zabrinuli. Na svu sreću ipak se radilo samo o glumi.

‘Gips je skinut! Bilo je to za potrebe snimanja, ali točno tako polomljeno se osjećam nakon 2 duuuuge godine papirologije i preuređenja bivšeg kina Mosor, i pretvaranja istog u ludilište Luda kuća, koja već krajem ovog mjeseca i kroz svibanj otvara svoja vrata za ZAGRIJAVANJE. Žao mi je što sam razočarao one koji su se naslađivali, drago mi je da sam vidio da je mojima još uvijek stalo do mene, a još draže da ekipa s ove stranice nije niti pomislila na najgore jer mi to nije bila niti namjera. Tnx na fora komentarima, a i nekim medijima na lijepim željama za ozdravljenje. Pozdrav i onima koji su za stvarno potrgani, jer nije ima lako’, objasnio je Bitorajac na Facebooku.

Luda kuća je projekt na kojem Rene Bitorajac i Branko Đurić Đuro rade već nekoliko godina. Bivše kino Mosor u zagrebačkoj Zvonimirovoj ulici pretvaraju u kulturni centar koji će nuditi različite umjetničke i zabavne programe, stoji u opisu stranice na Facebooku.

Prema najnovijoj objavi čini se da su na korak do otvorenja privatnog teatra: ‘Tehnički pregled odrađen. Skoro pa uspješno. Još par dana da uklonimo srećom sitne nepravilnosti i eto nas. To sad više nije uskoro, to je skoro. Juhuuuuuu!’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:33