U NOVOM STUDIJU

VIDEO: DANIJELA MARTINOVIĆ OTKRILA JE SVOJU STRAST 'Počelo je nekako kao iz vedra neba, a onda nisam mogla stati ni po danu ni po noći'

 
 Biljana Blivajs / CROPIX

"Zaista sam počela pisati samo i isključivo za sebe. Počelo je nekako kao iz vedra neba, a onda nisam mogla stati ni po danu ni po noći - ali doslovno. Na mom jastuku spavala je mala bilježnica u koju bih usred noći snena upisivala misli koje su me znale probuditi", ispričala je Danijela Martinović u razgovoru za Studio.

Bogata glazbena karijera nakon nekoliko desetljeća na sceni u njoj je probudila kreativnost o kojoj se govori.

U novoj knjizi Danijela otkriva brojne tajne o sebi, s puno žara priprema koncert u KD-u “Vatroslav Lisinski”, radi na novom albumu. Ukratko, počela je slijediti svoje srce. Privatni trenuci rezervirani su joj za obitelj, prijatelje i Petra Grašu.

Uz intervju sa poznatom Splićankom, novi Studio donosi razgovor sa zagrebačkom glumicom Barbarom Nolom, koja priznaje da infantilno želi da je svi vole, a trenutno je presretna jer je napokon dobila priliku da joj ljubavni partner bude 'božanstveni' Živko Anočić.

Novi broj Studija donosi i razgovor s novom voditeljicom HTV-ovog 'Dobrog jutra', Dubravkom Žiljak. Predstavit će se najbolji mladi par na estradi, Roko i Beta, koji imaju hit u domaćem eteru, a tu su i standardne rubrike kao što su "Pretpremijera tjedna", "Emisije tjedna", "TV kuhinja" i "Sapunice".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:00