S HRANOM SU BILI ZADOVOLJNI

VIDEO: DEJAN LOVREN UŽIVA NA KORČULI S POZNATIM GLUMCEM Društvo uživalo u poznatom restoranu, vlasnik oduševljen: 'Krasni ljudi...'

 
Dejan Lovren
 Dejan Lovren / INSTAGRAM

Nakon velikog uspjeha na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji i proslave srebra diljem Hrvatske, Dejan Lovren odlučio je dio svog zasluženog odmora provesti u jednom od najljepših gradića na Mediteranu, u Korčuli, piše Dubrovački vjesnik.

Kako od vlasnika poznatog restorana Maslina Marka Duhovića doznaje Dubrovački vjesnik, Lovrena je u Korčulu doveo njegov prijatelj Enis Bešlagić. Uvijek kad s brodom uplovi u korčulansku ACI marinu, Bešlagić svrati do Masline na večeru, a sinoć je došao u društvu Lovrena i njegove supruge Anite.

Vlasnik restorana ističe kako su svo troje normalni, simpatični, opušteni i ugodni ljudi. Lovren je strpljivo udovoljavao željama obožavatelja, slikao se s njima i dijelio autograme. Sa spizom su, kaže, bili oduševljeni, a probali su domaći sir i pršut, hobotnicu i žrnovske makarune.

Čitatelj / DUBROVAČKI VJESNIK
Dejan Lovren
Čitatelj / DUBROVAČKI VJESNIK
Dejan Lovren i Enis Bešlagić

Kako neslužbeno doznajemo, Lovren i supruga nastavit će svoj odmor na brodu u društvu Bešlagića, a nekoliko će dana provesti na Korčuli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 11:25