'BROD ZA NABOLJE'

VIDEO: DORIS DRAGOVIĆ NAKON ČETIRI GODINE IMA NOVI SPOT Video za novu pjesmu snimljen je u jednom danu: 'Doris je kao pokojni Oliver, zna što hoće'

 
 Screenshot / YouTube

Nakon četiri godine jedna od omiljenih splitskih pjevačica Doris Dragović objavila je novi spot, i to za novu pjesmu ‘Brod za nabolje’.

Glazbu i tekst pjesme potpisuje Ivan Huljić, aranžman Leo Škaro, a spot je snimio Pilot studio s režiser Vojanom Koceićem na čelu.

Bila je to prva suradnja 36-godišnjeg režisera iz Splita, iza kojeg je više od 200 snimljenih videospotova, i glazbene dive koja će inače 30. studenoga nastupiti u zagrebačkoj Areni.

- ‘Brod za nabolje’ snimili smo u jednom danu. Doris je kao pokojni Oliver, zna točno što hoće, odmah stane ispred kamere i želi to što brže odraditi. Imala je viziju kako bi voljela da to izgleda, a onda smo tu njezinu ideju dalje zajedno razradili - rekao je Koceić za Studio Jutarnjeg lista. Za snimanje ovog spota bio im je potreban jedan dan jer snimali su u studiju na zelenoj pozadini (chromi), no u tom slučaju postprodukcija koja podrazumijeva kompjutersku obrada, uvijek duže traje, u pravilu oko 10, 15 dana.

- Kada ste u eksterijeru onda je situacija obrnuta i tada to zna potrajati. Najkompliciraniji spot u karijeri bio mi je onaj za pjesmu ‘Don’t Know Who To Pray To Anymore’, bivšeg gitarista grupe Guns n’ Roses Rona ‘Bumblefoota’ Thala koji je trajao pet dana te onaj za Dragana Lukića Lukyja kojeg smo radili 11 dana, jer je Luky jako pedantan, a imali smo u njemu i dosta statista - otkrio je Koceić.

Doris Dragović će 30. studenog ove godine prvi puta stati na pozornicu zagrebačke Arene, a ulaznice su već u prodaji. Bit će svojevrsna kruna njene ljubavi sa zagrebačkom publikom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 07:19