REGIONALNA TURNEJA

VIDEO, FOTO: SEVERINA NA POČETKU KONCERTA U ARENI S PUBLIKOM MOLILA U GLAS 'OČE NAŠ' I 'ZDRAVO MARIJO': 'Ovo mi večeras baš treba'

 
 Ranko Šuvar / CROPIX

''Otrove'', ''Losha'' pa ''Brad Pitt'' i ''Generale'', tim je slijedom hitova Severina otvorila večerašnji spektakl u Areni Zagreb, treći i vjerojatno najiščekivaniji koncert na njenoj regionalnoj turneji naziva „The Magic Tour”.

Nakon toga je zahvalila majci na podršci i započela molitve ''Oče naš'' i ''Zdravo Marijo'', rekavši da su večeras "baš potrebne" dok je cijela dvorana u glas s njome molila. A onda je zapjevala ''Dalmatinku'', pjesmu posvećenu majci koja je koncert pratila iz lože, te potom "Pogled ispod obrva", pjesmu koju je posvetila suprugu Igoru.

Ogromna gužva i prometni krkljanac oko dvorane i nekoliko sati prije koncerta najavili su da će Arena Zagreb, u koju stane 16.500 ljudi biti krcata svih onih koji su došli vidjeti Severininu ''bajku za cijelu obitelj i sve generacije'', kako ju je sama pjevačica nazvala.

Koncert je ovo koji nudi mješavinu cabareta, Dalmacije, bluesa i modernih ritmova, podijeljen u četiri dijela s puno magičnih trikova, dramatičnog osvjetljenja i iznenađenja za publiku, među kojoj su se mogla vidjeti i neka poznata lica - Korana Gvozdić, Ivan Šarić, Iva Radić, Aleksandra Dojčinović, Luka Nižetić...

U dva i pol sata glazbeno-vizualnog užitka za publiku Severina će izvesti 33 pjesme, na pozornici je prati 16 plesača - osam muškaraca i osam žena, 15 glazbenika i simfonijski orkestar.

Nakon Zagreba, Severinu očekuje koncert u Ljubljani, 21. prosinca. Kad sve završi, u četiri dvorane u Splitu, Beogradu, Zagrebu i Ljubljani vidjet će je više od 65,5 tisuća ljudi.

Prema njezinim riječima, spektakl je to kojim je produkcijsku ljestvicu postavila još više u odnosu na svoju prošlu turneju “Dobrodošao u klub” 2013. godine, a čije je koncerte rasprodala u rekordnom roku.

Naime, ulaznice za sva četiri grada puštene su u prodaju tek sredinom rujna zbog čega je ovo najprodavanija turneja u tako kratkom vremenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 12:34