ISPOVIJEST NA YOUTUBEU

VIDEO: HRVATSKA PJEVAČICA KAŽE DA JE VIDJELA SOTONU 'Tijelo mi se paraliziralo, dva odvratna lika su bila kraj mene, gledala sam svoje tijelo odozgo'

 
 Instagram

“Sjela sam na krevet i počela se pokrivati. U tom trenutku mi se cijelo tijelo paraliziralo. Nisam spavala, nisam sanjala, nisam znala što se događa...

Svugdje oko mene je bilo plavo svjetlo i zvuk milijardu fenova ili ventilatora te dva odvratna lika s moje desne strane koji nisu ni gledali u mene, ali sam znala da čekaju. Pitala sam se što čekaju, a čekali su da izađem van.

Moja su stopala bila u koljenima, počela sam izlaziti kroz glavu, gledala sam svoje tijelo odozgo”, tako je u neobičnoj ispovijesti, u 22-minutnom videu objavljenom na svom YouTube kanalu ispričala pjevačica i bivša članica grupe Feminem, Nika Antolos (30) koja puno pažnje privlači na Instagramu svojim kronikama bolesti kroz koju prolazi, ali i poezijom koju piše.

Isus i 'onaj drugi'

Riječ je o videu naziva “Moje svjedočanstvo”, u kojem Nika progovara o “skupu događaja u životu u kojima se proslavljao Isus, dok ju je napadao ovaj drugi”. Situacija koju je prepričala dogodila se dok je još sa suprugom i kćerkom živjela u Moskvi, nakon što se do dugo u noć molila u kuhinji.

Otišla je u krevet i tada je doživjela izvantjelesno iskustvo, tvrdi, a njega pripisuje “Sotoni, Luciferu, vragu, kako hoćete”.

“U tom momentu mi je kroz glavu prošla misao koja mi kaže: ‘Ako te izvuku sad - gotova si’”, priča pjevačica.

Nakon što je u sebi počela dozivati Krista, kaže, vratila se u svoje tijelo i napad je prestao, ona se počela micati i tada je shvatila koliko je Bog svemoguć.

Kako je u video opisala Antolos, to nije prvi put da je napadnuta na taj ili sličan način.

“Krenulo je od loših stvari, od napada. To su fizički, osjetljivi pokušaji zastrašivanja. Krenulo je s ružnim snovima, do 11. godine sam mokrila u krevet zbog toga. Ne smatram to sramotom jer sam prolazila kroz strašne noćne more, uvijek isti san, kako me jedna žena lovi po tavanu”, prepričala je.

Nastavila je nizati situacije u kojima je predvidjela nečiju smrt, kao i po život opasne situacije, ali i kako je vidjela u snu mjesto očeve smrti, iako na njemu do tada nije bila.

Predvidjela je smrt

“U osnovnoj školi sanjala sam kako djed od prijateljice hoda i odjednom mu puca štap i on se više ne diže. Umro je nakon tjedan dana. Sanjala sam i osmrtnicu njene tete, i nakon tjedan dana ona je umrla.

Kad smo se mi, cure iz Feminema, vozile prema nekom festivalu, mislim da je bio CMC, imala sam predosjećaj da će se nešto loše dogoditi i rekla sam im da se vežu, što su i poslušale.

Nakon nekog vremena vožnje propale su nam kočnice... Da nismo bile vezane...”, opisuje Nika, koja je ovim videom htjela ljudima objasniti kako se njoj Bog obraća.

Dok jedni u komentarima podržavaju njenu hrabrost, drugi tvrde da je “napad Sotone” jednostavno pobrkala s paralizom sna, a “Božji glas” s intuicijom.

Antolos je inače javno objavila da boluje od multiple skleroze, a tvrdi da su liječnici ignorirali simptome koje im je opisivala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:24