ZVIJEZDA U CIJELOM SVIJETU

VIDEO: HRVATSKI NOVINAR NA BLISKOM ISTOKU DOŽIVIO NADREALNO ISKUSTVO Ušao u taksi, a onda je od lokalnog vozača čuo nešto što nikad neće zaboraviti

 
Severina
 Tomislav Krišto / CROPIX

Severinine pjesme ne pjevaju se samo na prostorima Balkana, dospjeli su njezini hitovi i do dalekog Bliskog Istoka. Za nedavnog posjeta Jordanu kad sam s prijateljima u samom centru Ammana zaustavio taksi da nas odvede do našeg smještaja, u njemu nas je dočekao simpatičan, nasmijani mladić, piše Slobodna Dalmacija.

Upitao nas je odakle dolazimo, a mi mu rekli da smo iz Hrvatske, i eto njega, ni pet ni šest, nešto upisuje na mobitelu i odjednom se u automobilu, na naše iznenađenje, začuje Sevin glas i pjesma "Italiana"!

- Ja vam obožavam Severinu, znam većinu njezinih pjesama, a ova mi je jedna od najdražih. Prezgodna je, baš moj tip! Otkrio sam je sasvim slučajno na internetu jer i inače volim slušati glazbu koja dolazi s područja Balkana. Pokazao sam Severinu i mojim prijateljima koji su također njome oduševljeni, rekao nam je vozač zamolivši nas da joj prenesemo njegove pozdrave, a nama nije preostalo ništa drugo nego da zajedno s njim zapjevamo:

'Pusti glas i glasno zapjevaj, zar to nije dobar osjećaj, nađi nekog za sebe i ljubi se satima, nova ljubav te čeka pred vratima...'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 20:21