DALMATINSKI SLAVUJI

VIDEO: KLAPA RIŠPET NAJAVILA DATUME VELIKIH KONCERATA ZA PAMĆENJE U ZAGREBU I SPLITU Uz njih se zaljubljuje, slavi, nazdravlja, ali i tuguje...

 
 PROMO

Klapa Rišpet oduševila je brojne obožavatelje viješću o tri velika koncerta početkom iduće godine. Kako na njihove stihove i dalmatinske note prožete emocijama gotovo nitko ne ostaje ravnodušan, pred publikom su zasigurno nezaboravne večeri s potpisom dalmatinskih slavuja. Poznati po južnjačkom temperamentu i prekrasnim pjesmama, njihovi fanovi imat će priliku uživati u nezaboravnim večerima.

Koncerti su zakazani za 25. veljače u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, što već polako postaje tradicija s obzirom na to da su ovi glazbenici i lani raspjevali metropolu svojim ljubavnim hitovima koji su odavno osvojili srca ženskog dijela publike.

Klapa Rišpet nastupit će i na domaćem terenu, s pogledom na more, zbog čega su svi posebno uzbuđeni. Veliki koncert u Spaladium Areni zakazan je za 7. ožujka, kao oda svim majkama i ženama općenito, uoči samog Dana žena - savršen razlog za izvesti svoju ljubav, prijateljicu, majku ili kumu na prekrasan koncert i stvaranje uspomena.

Njihove uspješnice poput "Šta mi ljube oćeš kazat", "Prsti zapleteni", "Mislin samo na te", "Kad je pošla ća" i "Samo njoj ću pivat" slušane su i pjevane od strane svih uzrasta. Uz njih se zaljubljuje, slavi, nazdravlja, ali i tuguje, što savršeno pristaje njihovu mediteranskom mentalitetu koji slavi život u svoj njegovoj punini i nepredvidljivosti.

PROMO

S obzirom na to da su nedavno predstavili zanimljivu novu suradnju s Duškom Čurlićem i pjesmom "Kad ljubav dvije duše spoji" te iza sebe imaju i suradnje s velikim imenima glazbene scene poput Doris Dragović, Miše Kovača ili Jelene Rozge, najavljeni koncerti uvijek su popraćeni i podrškom nekih od kolega s estrade.

Na vrijeme nabavite svoje karte i razveselite nekoga tko vam je blizak, jer garantirano nećete ostati ravnodušni kad se na pozornicu popne omiljena Klapa Rišpet. Ulaznice su u prodaji putem sustava Ulaznice.hr za koncert u Lisinskom te putem sustava Eventim za koncert u Splitu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:42