'ZADNJA STANICA'

VIDEO: LJETNI HIT OMILJENOG DVOJCA IZ SHOWA 'ZVIJEZDE PJEVAJU' Bojan Jambrošić i Amerikanka zaljubljena u Hrvatsku na veselom putovanju Lijepom našom

 
Ashley Colburn i Bojan Jambrošić
 Alen Tkalčec

AshBo - odnosno Ashley Colburn i Bojan Jambrošić - simpatije javnosti osvojili su zajedničkim nastupima u showu "Zvijezde pjevaju", a stečeno iskustvo odlučili su upotpuniti duetom "Zadnja stanica" autora Ivana Škunce.

Ashley je ovo bilo prvo studijsko iskustvo u kojemu se snašla više nego odlično i pjesmi dala svoju vedrinu i simpatičnost. "Zadnja stanica" dobila je i spot kojim je ovaj dvojac obišao sjever, jug, istok i zapad Hrvatske u samo četiri dana, pa se tako u spotu može na trenutak vidjeti Slavonija, Istra, Međimurje, Zagreb, Dalmacija i Dubrovnik.

A upravo je Ashley iskoristila svoje producentsko iskustvo i redateljsku palicu uzela u svoje ruke, organizirala cijelo snimanje i uz Alena Tkalčeca, koji je sve snimio i montirao, osmislila cijeli spot.

- Ova pjesma i spot za nas su prvenstveno divne uspomene koje će nas podsjećati na show, lijepe trenutke i prijateljstvo, a ako se svidi i publici, nitko neće biti sretniji od nas - kratko je rekao Jambrošić.

Alen Tkalčec
Ashley Colburn i Bojan Jambrošić

A simpatična Amerikanka iz Brtonigle ovako je opisala svoju glazbenu suradnju s Bojanom: "Na svako životno iskustvo gledam kao na odličnu priliku, pa kad me Bojan pitao da napravimo duet, nisam oklijevala ni sekunde. Mislim da će ova pjesma biti jedna lijepa uspomena. U showu 'Zvijezde pjevaju' doista sam uživala raditi s njim i shvatila sam koliko zapravo volim pjevanje, pogotovo s Bojanom. Bio je odličan mentor i svašta me naučio pa mi je sad vrlo prirodno nastupati s njim.

Alen Tkalčec
Ashley Colburn i Bojan Jambrošić

Spot smo snimali po cijeloj Hrvatskoj, možete samo zamisliti koliko smo se pritom zabavljali. Htjela sam Bojanu pokazati neka od meni najdražih mjesta u Hrvatskoj, kao što su Ilok i, naravno, Brtonigla. Mislim da nas video odlično opisuje - poanta je u zabavi i dobroj energiji, a uspjeli smo i pokazati koliko je Hrvatska, naš dom, lijepa zemlja.

Ovo je prvi glazbeni video koji sam producirala i bilo je zabavno iskustvo raditi nešto drugačije. Iako je ovo moj prvi spot, na svim sam lokacijama snimala već prije. Navikla sam na snimanje putopisnih emisija, a ovo je bilo nešto sasvim novo. Uvijek promoviram Hrvatsku, pa sam pomislila kako bi bilo lijepo da je i koncept spota takav, da pokaže ljepote diljem zemlje. Tema spota je moje putovanje Hrvatskom, a Bojan me uvijek uspije pronaći. Naša zadnja stanica je željeznički kolodvor na kojemu me Bojan zaustavlja od odlaska iz Hrvatske. Potrgam kartu i odlučujem ostati.

Alen Tkalčec
Ashley Colburn i Bojan Jambrošić

Simbolika je i u tome što sam doista ostala u Hrvatskoj. S Alenom Tkalčecom, mojim snimateljem, radim više od dvije godine. Snimali smo zajedno diljem Hrvatske, u Kini, na Kosovu, Sejšelima i Keniji. Odlično surađujemo i za budućnost već imamo isplanirana mnoga putovanja, a trenutačno radim na snimanju serijala novih televizijskih emisija.

Još uvijek se smijem kad pomislim na sve priče koje ću nekad pričati unucima. Zaljubila sam se u ovu zemlju, primila nagradu Emmy za show koji sam o njoj snimila, kupila kuću i preselila se, učila jezik, bila u pjevačkom showu, došla u finale i onda snimila pjesmu. Moguće je i da ću početi vrištati kad je čujem na radiju, jako sam uzbuđena! Život je samo takvo putovanje i doista uživam u vožnji! Jedva čekam da se svi počnu voziti sa spuštenim prozorima i ovo ljeto pjevaju zajedno s AshBo! - rekla je Ashley Colburn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:25