GENIJALAC IZ PRVOG REDA

VIDEO: MAJA ŠUPUT DO SUZA NASMIJALA FANOVE 'Upravo sam našla snimku s jednog vjenčanja, ne mogu se prestati smijati. Znate li vi ovakve plesače?'

 
 Robert Fajt/Cropix / Screenshot/Instagram

Maja Šuput je današnjom objavom na Instagramu posebno oduševila obožavatelje. Čak ni njezine objave u kojima ističe seksipil ne dobivaju toliko reakcija, a najnovija je pobrala gotovo 40.000 lajkova.

Objavila je kratku snimku s jednog vjenčanja na kojem je pjevala s bendom i napisala kako se ne može prestati smijati. Većina se složila s njom i poručila da im je uljepšala dan.

Na videu se može vidjeti stariji gospodin koji u prvom redu demonstrira svoje plesačke sposobnosti. I vjerojatno ne bi završio na internetu da one ne uključuju neku bizarnu kombinaciju dvokoraka, sklekova i kazačoka. Sve te elemente veseli je gospodin uspio povezati u neobičan slijed.

- Upravo sam našla staru snimku s jednog vjenčanja i ne mogu se prestati smijati. Vidim da je vani još dan, dakle svadba je tek počela, svatovi su napravili mjesta plesaču i plesu kao da se ništa čudno ne događa, mi kao bend se čak nismo ni pogledali a kamoli nasmijali... Kakvi profesionalci! Obožavam svoj posao, toliko stvari vidiš... Sigurno i vi poznajete nekog tko ovako pleše - pitala je Maja svoje pratitelje na kraju objave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:43