'SVE DO NEBA'

VIDEO: NOVA PJESMA TALENTIRANE PATRICIJE Pjevački put počela je s 12 godina, protekle dvije godine živi i pjeva u Ženevi, a sada se priprema za Doru

 
 Patricia Gašparini

Patricia Gašparini pjevačica je koja se priprema za nastup na Dori, izboru za hrvatsku pjesmu za pjesmu Eurovizije. Njezin je prvi video uradak u produkciji autorskog tima "More Magnets" za pjesmu "Sve Do Neba" premijerno prikazan jučer na RTL HR Top. Glazbu i tekst za pjesmu “Sve do Neba”, zajednički potpisuju Dražen Scholz i Patricia Gašparini.

Svoj pjevački put Patricia je započela sa 12 godina nastupom na reality showu 'Story SuperNova Juniors', ulaskom u najboljih deset natjecatelja.

Zatim je uslijedio dječji festival na Kastvu „Kvarnerić“ 2004. godine s pjesmom „Kumpanjon“, gdje osvaja prvu nagradu stručnog žirija i publike.

Nastupom u emisiji RTL televizije "Hrvatska traži zvijezdu" 2009. godine, Patricia zaokružuje teenage karijeru i upisuje Pomorski fakultet u Rijeci te nakon stjecanja diplome odlazi u svijet.

Patricia Gašparini

U njezinoj karijeri mnogo je još svijetlih trenutaka prethodilo onome koji je dovodi do autorske suradnje sa Draženom Scholzom i njegovim producentskim timom među kojima su između ostalih Oli Nova, Oleg Colnago, Toni Ostojić i drugi.

Patricia Gašparini

Protekle dvije godine Patricia živi i pjeva u Ženevi, gdje je uz brojne nastupe dodala i onaj na Montreaux Jazz Festivalu.

Patricia Gašparini

Patricia djeluje kao samostalna umjetnica. Mladići koji se pojavljuju u spotu su inače svi glazbenici, sinovi hrvatskih glazbenika. To su Dorian Scholz, Roko Banić i Fran Colnago. Postoji mogućnost njihovog angažmana u budućnosti kao pratećeg banda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 06:15