KAKVI POKRETI!

VIDEO, NOVI SPOT: 'KAD NIVES KAŽE VAMOS, MOMCI TRČE KAO RAMOS!' Spavaš li mirno, Bačić Lidija? Nives Celzijus nikad nije bila seksipilnija!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 07.12.2017. u 13:00

Screenshot / YouTube

 

Nakon višetjednih provokativnih najava na društvenim mrežama Nives Celzijus konačno je predstavila novu pjesmu 'Ramos'. U atraktivnom video spotu pokazala je zašto slovi za seksi ikonu domaće estrade.

Njezini plesni pokreti malo koga će ostaviti ravnodušnim, a publika će nesumnjivo uživati u brzom i klupskom ritmu njezinog novog hita.

‘Kad Nives kaže 'vamos', momci trče kao Ramos’ - pjeva atraktivna pjevačica usput pokazujući zavidnu kondiciju i isklesane tjelesne atribute.

- Tražila sam pjesmu koja će u ovo slavljeničko vrijeme godine biti idealna za klubove i mislim da smo pogodili hit. Prve reakcije su i više nego pozitivne, a meni je uvijek na kraju najvažnije što kaže publika jer sve što radim, radim za njih. Bez mojih fanova nikad ne bih bila Nives Celzijus - rekla je popularna pjevačica koja je baš neki dan uvidjela kako je na društvenim mrežama prati preko 300.000 ljudi što je doista impresivna brojka.

 

Prosinac je, kao i uvijek, popularnoj Nives najzaposleniji mjesec u godini u čemu ona doslovce uživa.

- Nema smisla željeti uspjeh i onda kukati kako ti je teško. Godinama sam pažljivo stvarala svoj brend i sad je vrijeme da uživam u plodovima svoga rada. Radim doslovno sedam dana u tjednu i jedino malo privatnog slobodnog vremena koje imam posvećujem svojoj djeci.  Ponekad se osjećam premoreno, ali ipak, na kraju dana, kad pogledaš sve rezultate iza sebe, možeš samo biti ponosan. Odmarat ću iza Nove godine, a do tada punom parom naprijed - kaže Nives.

Izdvajamo