VELIKI USPJEH

VIDEO: ONA JE NAJPOZNATIJA HRVATICA U VELIKOJ BRITANIJI! Trogiranka oduševila nastupom, Simon Cowell oduševljen: 'Pa ti su luda operna pojevačica'

 Screenshot

Antonia Mirat javnosti je postala poznata prije dva mjeseca kad je odlukom žirija britanskog 'X Factora' ušla među 20 najboljih natjecatelja od njih 5000 koji su se prijavili na natjecanje.

A sada joj je uspjelo nešto što nijednom Hrvatu nije. Naime, ova Trogiranka u superfinalu showa nastupila je pred 12.500 ljudi u prepunoj Wembley areni, a na malim ekranima gledalo ju je čak nekoliko milijuna ljudi. Prije superfinala izjavila je da se osjeća i nervozno i ponosno, a nakon odrađenog nastupa kaže da joj je bila čast nastupiti pred prepunom Wembley arenom.

- Nisam se nadala da ću ostvariti ovakav uspjeh s obzirom da dolazim iz svijeta klasične glazbe - priznala je Antonia za Dnevnik.hr.

Njezin glas zadivio je Simona Cowella, Nicole Scherzinger i Sharon Osbourne koji su bili članovi žirija. Već samim ulaskom u finale Trogiranki je osigura ekskluzivni ugovor i album s Cowellovom produkcijskom kućom. nastup je posvetila pokojnim roditeljima Mariji i Marinu koji su, kako kaže, vjerovali da će jednog dana uspjeti.

- Oni su moji anđeli čuvari koji me čuvaju s neba - kaže Antonia.

Glazbom se bavi od djetinjstva. 'X Factor' je vidjela kao priliku da klasičnu glazbu iskombinira s modernom i na taj je način približi prosječnom slušatelju. Svojim je prvim nastupom prilično iznenadila žiri, a Simon Cowell ju je prije drugog nazvao 'ludom opernom pjevačicom'.

Trogiranka inače živi u Beču i radi kao operna pjevačica, a ranije se okušala i kao profesorica u Dubaiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:15