PREMIJERA

VIDEO: PJESMA 'OVO JE ISTINA' SNIMLJENA U IZOLACIJI Pogledajte novi hit Miroslava Rusa, Tonyja Cetinskog i Jure Brkljače koji budi vjeru u bolje sutra

 
 Promo

Doba koronavirusa zatvorilo nas je u naše domove, ali kod brojnih nije zaustavilo kreativne procese. Miroslav Rus, Toni Cetinski i Jure Brkljača su, iako svaki u svojem kraju Hrvatske, tako danas objavili pjesmu “Ovo je istina”.

Emotivnu pjesmu, koja se tematikom osvrće upravo na neobično vrijeme u kojem živimo, njih su trojica napravili isključivo preko laptopa; Cetinski iz svojeg doma u Istri, Brkljača iz Zadra te Rus iz Zagreba. Spot je snimio Hrvoje Banić, dok je za aranžman bio zadužen Zvonimir Domazet.

O novoj smo pjesmi pričali s Miroslavom Rusom, koji je, osim što ju izvodi, autor glazbe i teksta.

- Dogodilo nam se vrijeme, pa smo napravili pjesmu - kaže nam on, nastavljajući:

- Ovo je pjesma koja oslikava trenutak u kojem živimo. U vremenu kojeg od jednom imamo na pretek, susreli smo se sa sobom. Tu je tisuću 'Zašto?' dobilo neke odgovore. Većina nas okrenula se duhovnosti, traženju odgovora, štimanju sebe na neke bolje vibracije - priča Rus.

Nada se da će se slušatelji pronaći u ovoj glazbenoj numeri koja se osvrće na situaciju u kojoj se svi trenutno nalazimo. – U svemu tome ima puno mističnog, ali i sasvim razumnog, objašnjivog - kaže, a kako točno on sve objašnjava najbolje je da poslušate u novoj pjesmi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:11