ČITAJTE U NOVOM STUDIJU

VIDEO: POČINJE NOVI 'THE VOICE' Mentori otkrivaju: 'Kad se radi, radi se, to je teški dril. Boli me kad netko mora ispasti, to su teške situacije'

 
Massimo Savić, Ivana Vrdoljak Vanna, Davor Gobac i Ivan Dečak
 Dario Njavro / HRT

Davor Gobac, Ivana Vrdoljak Vanna, Massimo Savić i Ivan Dečak mentori su koje ćemo gledati u trećoj sezoni popularnog talent showa “The Voice Hrvatska”, koji se ovu subotu počinje prikazivati na Prvom programu HTV-a.

Od dvije tisuće prijavljenih kandidata tek se njih 80-ak uspjelo izboriti da stane pred mentore.

Kao najveći emotivac među njima pokazao se - Massimo.

- Dira me i boli kad netko mora ispasti. To su vrlo teške i stresne situacije. Taj dan, kad budem nekoga od mojih kandidata slao doma, znam da ne bih bio u stanju održati koncert. Jednostavno, ne osjećaš se dobro. Jer njima je to sve, najvažnija stvar u životu - rekao je pjevač.

A tim Gobac je, doznajemo, jako suptilan, ali i nabrijan - zafrkavaju se, ali kad se radi, radi se, to je baš teški dril.

Osim detalja o novoj sezoni "The Voicea", novi broj Studija donosi i veliki intervju s Ivom Gamulinom Giannijem, članom Zbora Opere HNK, koji je već rasprodao nedjeljni koncert u zagrebačkom HNK. Glazbenik nam je ispričao sve o svom teološkom studiju i ljubavi prema kazalištu.

U petak vam u Studiju predstavljamo i voditeljski par novog showa "Ludi bar", a pročitajte i sve o novim "Glembajevima" koji se poslije tri i pol desetljeća izvode u kazalištu u Frankopanskoj 24.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 19:26