EMOTIVNE SCENE

VIDEO: POGLEDAJTE KAKO SE SPLIĆANI OPRAŠTAJU OD OLIVERA Građani okupirali Pjacu, palile se svijeće, zaorila se i pjesma: 'Nedostaješ nam ti'

 
 CROPIX

Ženski zbor Marjanke iz Splita napunile su večeras Pjacu u samom središtu grada na kojoj su se spontano zajedno s građanima počeli okupljati od 21 sat i započeli pjevati pjesme Olivera Dragojevića opraštajući se tako sa legendom hrvatske glazbe.

"Piva klapa ispod volta", "Nedostaješ mi ti", "Oprosti mi pape", "Nek živi ljubav", "Vela Luku" i brojne druge vječne Oliverove hitove večeras pjeva na desetine Splićana i njihovih gostiju, a sve u čast neprežaljenog sugrađanina koji je jutros nakon duge i teške bolesti umro u bolnici. Građani su donijeli svijeće, upalili ih i pjevaju ispod glasa, a do kada će sve to trajati, kažu, dok ne ponestane Oliverovih pjesama.

Split, 290718.
Na Narodnom trgu u Splitu spontano se okupilo nekoliko stotina Splicana koji su zapjevali Oliverove pjesme uz klapu Marjanke.
Foto: Jakov Prkic / CROPIX
Jakov Prkic / CROPIX

"Nedostaješ nam ti", poručio je večeras nekoliko puta Split i građani koji su svi redom novinarima izjavljivali da na glazbenoj sceni bez Olivera više ništa neće biti isto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:57