IZ TAME U SVJETLOST

VIDEO: 'PROMIJENILA ME BIBLIJA, RAZNI MOLITVENICI, ZAMIJENILE DUGE PRIČE I FENSI ŠETNJE PO ŠPICI' Poznati reper se preobratio i sad pjeva samo o Bogu!

 Screenshot/YouTube

Popularni zagrebački reper odlučio je ispuniti obećanje koje je dao prije četiri godine, kada se prijavio u komunu u Španjolskoj, kako bi se napokon oslobodio ovisnosti o narkoticima, piše Slobodna Dalmacija.

Tada je na svom Facebook profilu Marin Ivanović Stoka napisao kako će, kad se vrati iz komune slaviti Boga kroz rap. Iako je između obraćenja i obećanja uslijedio još jedan višemjesečni boravak u komuni (iz koje je izašao u siječnju ove godine), Stoka je već u veljači izdao singl 'Stara škola kreka iz tame u svjetlost'.

'Promijenila me Biblija, razni molitvenici,
zamijenile duge priče i fensi šetnje po špici,
glas Gospodina u glavi, smijuljim se, njega slavim.
Svaki put kad vidim križ moje srce ozdravi.
Želim tako da nastavim i drugima da predstavim,
da ostanu u miru s Bogom, to je način pravi.
Da pročitam i svjedočim milost gdje god da kročim.
Da drugi ne ponove moje greške i moj zločin', glase stihovi pjesme 'Mir Kamenitih vrata' koju je Stoka objavio je u nedjelju na svom Facebook profilu, a ispod spota nanizali su se komplimenti poput 'Bravo legendo', 'Nemam riječi, respect'...

Na profilu molitvene zajednice Srce Isusovo objavljen je post u kojem piše kako Stoka već neko vrijeme sudjeluje na molitvama krunice koje se redovito svakog odvijaju u tom popularnom duhovnom kutu Zagreba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:59