POVRATAK

VIDEO: PROŠLE GODINE SU ŠOKIRALI FANOVE IZNENADNIM RASPADOM, A SADA SE VRAĆAJU Omiljeni dubrovački bend Silente opet na okupu

 
Silente s osvojenim Porinom 2014.
 Neja Markičević / CROPIX

Dubrovački bend Silente šokirao je fanove kad su početkom srpnja prošle godine na službenoj stranici benda na Facebooku objavili da se bend raspada. Doduše, napisali su: ‘Bili smo Silente. Nas šestoro. Sančo, Tibor, Lorena, Ivuša, Doris i Šimun. Kao takve nas više nećete vidjeti na pozornici.’ Time, naravno, nisu isključili mogućnost da se ponovno pojave na pozornici u nekom drugom sastavu.

I to će se, kako se čini, i dogoditi. DuList doznaje da se Silente opet okupio te da navodno snima novi materijal, a to je indirektno potvrdio vođa benda Tibor Karamehmedović.

- Nisam siguran kad će se znati što se radi. Ima lijepih pjesama. Nemam pojma. Kad bude gotovo, onda ćete više znati – rekao je kratko, uz smijeh, Tibor, dodavši kako je sastav ‘ostao većinom isti’.

Priča se da ih je napustila violinistica Lorena Milina, no Tibor tu informaciju nije htio potvrditi, piše DuList.

Službeno objašnjenje za razlaz benda u srpnju prošle godine dao je upravo Tibor:

- Osobno vjerujem u rokenrol kao životni stil i u pozornicu kao energičan i nepredvidljiv dio showa. Zbog svoje trenutne nemogućnosti za dati išta umjetnički vrijedno na pozornici i van nje, odstupam od Silentea. Svi koncerti i nastupi su otkazani do daljnjeg. Želim zahvaliti familiji, prijateljima, menadžeru i divnim obožavateljima na potpori i razumijevanju. Dok ne postanemo ljudi kakve ovaj bend zaslužuje – stat ćemo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 03:42