NIJE SVE IDEALNO

VIDEO: ROZGA NAPOKON OTKRILA SVOJU SLABU STRANU Pogledajte spot koji donosi bajkovitu ljubavnu priču: 'Bez svađa, prekida, ovaj put - samo ljubav!'

 
 Petar Vilović

‘Uzmem koliko mi daš’ novi je ljetni hit Jelene Rozge u kojem je napokon otkrila što je to njezina slaba strana. Ususret vrućim ljetnim danima Jelena je otpjevala zaraznu pjesmu punu životnog veselja koja već prema prvim reakcijama naslućuje kako dugo neće silaziti s radijskih top ljestvica.

Za pjesmu je snimljen i videospot u kojem se u društvu Jelene pojavljuje zgodni mladi glumac Filip Palčić. Spot je sniman na poljima lavande u Istri, koji su se idealno uklopili u bajkovitu ljubavnu priču dvoje mladih kojima ljubav dozvoljava maštati i sanjariti te otkriti sve, pa čak i slabe strane.

- Željela sam otpjevati pjesmu koja će imati vedar duh i pozitivnu poruku. Bez svađa, prekida, ovaj put - samo ljubav! Snimanje videospota će mi ostati još dugo u sjećanju jer nas je Istra dočekala burno - jedan tren je sjalo sunce, drugi lijevala kiša, te je bilo prilično zahtjevno, no u isto vrijeme i jako zabavno snimati cijeli dan po takvom promjenjivom vremenu. Uzeli smo onoliko koliko nam je vrijeme dopustilo. Uostalom, jednako kao i u ljubavi, nije uvijek sve idealno, treba otkriti i svoje slabe strane, ali ljubav uvijek pobjeđuje - ističe Jelena o novom projektu.

Pjesmu potpisuje glazbeni dvojac Vjekoslava i Tonči Huljić, a spot je režirao Dario Radusin.

I dok će se ‘Uzmem koliko mi daš’ vrtjeti na domaćim radijskim postajama, Jelena će ljeto provesti radno, s koncertima u cijeloj regiji, a uskoro najavljuje i nove projekte.

Petar Vilović

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 05:50