HIT DO HITA

VIDEO: SEVERINA NI NA PRAŠNJAVOJ CESTI NE MOŽE SUZBITI SVOJ SEKSIPIL U novom spotu predstavila je i svoje najnovije otkriće, mladog Leona

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.09.2017. u 12:27

Promo

 

 

Peti singl s nadolazećeg Severininog albuma premijerno će biti izveden na Rujanfestu. Kako bi se pripremili i uživali u veseloj priredbi, pogledajte spot.

Sve je nevjerojatno atraktivna, spot je rađen u vrhunskoj produkciji, a u njemu se pojavljuje i mladi umjetnik Leon, o kojem pjevačica ima samo riječi hvale.

 

 

'Pjesma je nastala prije dvije godine i bila mi je slatka, ali tek kad je Leon otpjevao svoje dijelove i kad smo snimili spot, kojeg je maestralno režirao Lazar Bogdanović, ona je dobila pravi smisao. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u spotu i obećajem da sa sljedećim spotom ide i album, koji je odličan i pravi nasljednik albuma 'Dobrodošao u klub''', izjavila je Severina, a zadovoljstvo zbog suradnje nije krio ni Leon:

 

''Velika mi je čast biti dio 'Hazardera' i surađivati sa Severinom. Ovim duetom, moj san se počeo ostvarivati i nadam se da sam svojim sudjelovanjem doprinio ovom velikom glazbenom projektu.''

 

 

Tagovi

ELIPSO

Izdvajamo