SHOW TRANSFORMACIJA

VIDEO: SEVERINA OTKRILA ŠTO MISLI O SVOJIM IMITATORICAMA Pogledajte koja je bolje izvela velike hitove - Žanamari ili Ana Maras

 Promo / NovaTV

U nedjeljnoj epizodi showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ dvije su natjecateljice uskočile u ulogu Severine - Žanamari Perčić i Ana Maras Harmander, a njihove je izvedbe prokomentirala i sama Severina.

Žiri i publika bili su oduševljeni izvedbama Ane Maras Harmander koja je pjevala 'Da si moj' i Žanamari Perčić koja je pjevala pjesmu 'Brad Pitt' u TV showu.

'Želim im svu sreću u mojoj najdražoj emisiji. Jako mi se sviđa produkcija, odlična je. Kostimi također. Kod Žanamari mi se sviđa njezin seksipil, dok je Ana bila dobra jer je temperamentna. I jednoj i drugoj želim puno uspjeha i da na kraju pobjede’, rekla je Severina za Dnevnik.hr.

Komentirajući Aninu izvedbu Sandra Bagarić je rekla da je izabrala nezahtjevnu pjesmu: 'Severinu je puno lakše glumicama imitirati. Prišla si prije svega psihološki kao glumica pjesmi, a pjesma nije nekog velikog raspona, niti zahtjevna', no glumica ju je prekinula: 'Ma što ti pričaš? Ona je jedna od najpopularnijih pisama!'

Pobjednicom emisije proglašena je ponovno Hana Hegedušić koja se transformirala u Whitney Houston.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 03:59