MLADA NADA S ANĐEOSKIM GLASOM

VIDEO: SJEĆATE LI SE 'MALOG' MARKA KOJI JE OD PRVOG NASTUPA RASPLAKAO REGIJU? Sad je gost u novom spotu Ane Rucner!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 25.05.2018. u 23:10

YouTube (Ana Rucner)

 

Renesansno barokni kaštel grofova Erdődy u Kerestincu, u gradu Sv. Nedelja, ovih je dana bio prekrasna kulisa za snimanje novog spota Ane Rucner.

Kao inspiracija poslužila je prekrasna pjesma Celine Dion: Ashes, iz filma Deadpool 2. Anin gost u spotu je Marko Bošnjak, dječak izvanredno lijepog glasa. Pobijedio je na jednoj od prestižnih talent emisija u regiji, a od milja ga zovu i „slavuj iz Rame“.

Podršku svojim gudalima na snimanju je dao i Gudački kvartet Rucner, koji ove godine obilježava dvadeset godina umjetničkog djelovanja. Autorica projekta je Ana Rucner, glazbeni producent Vlado Kalember, producentica Mihaela Reščić, a redatelj i fotograf je mladi i talentirani Filip Bašić.

Zvuk Aninog violončela, uz Gudački kvartet Rucner, savršeno se stopio s glasom mladog, iznimno perspektivnog pjevača pa je rezultat snimanja prava glazbena bajka, koja slušatelju vjerno prenosi čitavu paletu snažnih emocija.  Ana pjesmu Ashes doživljava kao svojevrsnu molitvu, a Markov anđeoski glas izvedbu dodatno oplemenjuje.

Pogledajte novi spot:

 

Inače, Marko Bošnjak je oduševio javnost kada je 2016. u talent showu "Pinkove Zvezde" pjevao "Što te nema", čime je rasplakao praktički cijeli žiri.

 

Spot je ujedno i  najava Aninog, već osmog po redu, autorskog festivala Ana u Gradu koji se svake godine tradicionalno održava na dubrovačkom Srđu. Na prvi dan ljeta, 21.6,  Ana Rucner će, uz prve zrake stidljivog sunca, u 5 sati ujutro zasvirati sa svojim gostima (Gudački kvarter Rucner i Marko Bošnjak) u amfiteatru Excelsa nekretnina, pozdraviti ljeto te obilježiti Svjetski dan glazbe.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo