JAČA I SEKSEPILNIJA NEGO IKAD

VIDEO: SPEKTAKULARNO SNIMANJE NIVES CELZIJUS ZA NOVI MAGNUM Pjevačica progovorila o detaljima iz privatnog života, pa i o odnosu s bivšim mužem...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 25.04.2018. u 14:29

Srećko Rundić / Magnum

Nives Celzijus za Magnum

 

Nives Celzijus se vratila i jača je nego ikad. Magazin Magnum u novom broju koji se sutra, u četvrtak, na kisocima može kupiti u paketu s Jutarnjim listom, donosi veliki osobni intervju sa spisateljicom, voditeljicom, pjevačicom i glumicom.

U njemu otkriva detalje o svom poslovnom uzletu, planove za novu karijeru, ali i detalje iz privatnog života u kojem je majka dvoje djece te o svom odnosu s bivšim suprugom Dinom Drpićem. Nives je za Magnum odradila i spektakularni foto session te nakon Lane Jurčević, Helene Minić Matanić, Lidije Bačić i Žanamari krasi njegovu naslovnicu.

Kako je bilo na snimanju provjerite u videu koji je snimio fotograf Srećko Rundić:

 

Magnum u novom broju uz to donosi i insajdersku reportažu iiz Studentskog doma ‘Stjepan Radić’, najvećeg i najluđeg u zemlji, a našem reporteru studenti su se povjerili oko seksa, alkohola i ispita.

Sportski novinar Tomislav Juranović istražuje kako je Niko Kovač u ruke dobio vođenje Bayerna, a razgovarali smo i s hit glumcem Damirom Poljičkom. Donosimo i velike vodiče kroz stvari koje vam trebaju za roštilj, kako odabrati savršenu kožnu jaknu i tenisice za novu sezonu trčanja.

Sve ovo i još više u novom Magnumu koji je na kioscima sutra uz Jutarnji list!

Hanza Media
 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo