OMILJENA EMISIJA

VIDEO: TKO JE U DVOBOJU THE VOICEA 12 dueta, 12 odluka te 4 preuzimanja u drugi tim za spas

Kandidati koji su prošli Audicije i Nokaute sada su podijeljeni u 12 parova, a mentori se nalaze u vrlo emotivno teškoj situaciji jer nekih se moraju odreći
TIM GOBAC Dora Juričić i Aleksandar Baić (gore lijevo), TIM VANNA Filip Rudan i Albina Grčić (gore desno), TIM MASSIMO Florencia Celani i Josip Palameta (dolje lijevo) i Karlo Vudrić i Ružica Čović (TIM DEČAK)

Ove subote točno u 20.05 sati na HTV1 počinje Dvoboj u showu ‘The Voice Hrvatska’. Posljednja je to emisija u kojoj o daljnjoj sudbini natjecatelja odlučuju samo mentori: Vanna, Davor Gobac, Massimo Savić i Ivan Dečak. Jer već sljedećeg tjedna 16 najboljih pjevača starta s natjecanjem uživo, u sklopu kojeg će publika prvi put svojim glasovima otkriti tko su zapravo njihovi favoriti.

No, vratimo se ovoj suboti koju bi neki prekaljeni sportski reporter mogao opisati riječima: 12 dueta, 12 vrhunskih glazbenih brojeva, 12 teških odluka te samo 4 preuzimanja koja mogu spasiti natjecatelje prelaskom u drugi tim! Naime, 24 kandidata koji su prošli Audicije i Nokaute sada su podijeljeni u 12 parova koji će izvesti 12 vrhunskih dueta te mentorima prirediti 12 teških odluka.

Jedina utjeha mentorima je mogućnost preuzimanja. Nakon što izaberu samo jednog natjecatelja iz para koji će i dalje ostati s njima u natjecanju, ostali mentori mogu preuzeti drugog mladog pjevača koji od tog trenutka postaje član njihova tima. Što se natjecatelja tiče, oni su pjevajući zajedno itekako svjesni da istovremeno pjevaju jedan protiv drugoga. Jer svi dobro znaju kako mentori mogu odabrati samo jednog iz svakog dueta.

Presudne nijanse

Jutarnji list ekskluzivno donosi sudionike subotnjeg glazbenog dvoboja u kojem će glasove za pobjedu u Dvoboju i nastavak natjecanja pustiti: Mija Mihanović i Ivan Sever (tim Vanna) s pjesmom “You Are The Reason”, Ružica Ćović i Karlo Vudrić (tim Dečak) s pjesmom “Million Reasons”, Maria Florencia Celani i Josip Palameta (tim Massimo) sa skladbom “How Deep Is Your Love”, Petra Perišić i Vinko Ćemeraš (tim Gobac) s pjesmom “Stay”, Darija Ramljak i Kristian Marolt (tim Vanna) s pjesmom “Odjednom ti”, Bernarda Bobovečki i Goran Orešković (tim Dečak) s pjesmom “Feel”, Bruna Levar i Adriana Vidović (tim Massimo) s pjesmom “Sisters Are Doin it For Themselves”, Tea Lovreković i Maroje Strgačić (tim Gobac) s pjesmom “Dusk Till Down”, Petra Roško i Vjekoslav Banovčić (tim Massimo) s pjesmom “It’s Only Love”, Karla Ana Sabljak i Jakob Grubišak (tim Dečak) s pjesmom “Islands In The Stream”, Albina Grčić i Filip Rudan (tim Vanna) s pjesmom “Lovely” te Dora Juričić i Aleksandar Baić (tim Gobac) s pjesmom “State of Shock”.

Dvoboj će mentorima uništiti dan, jer će se morati oprostiti od mladih pjevača s kojima su se emotivno vezali.

Veliki talenti

- Ne znam je li gore nama ili njima. Oni zapravo moraju surađivati, podržavati jedni druge, a zapravo se bore jedni protiv drugoga - objašnjava logiku dvoboja Gobac, koji je dosad već par puta pustio suzu u spektaklu, nakon čega su “The Voice Hrvatska” mnogi proglasili jedinim našim showom u kojem se vođa Psihomodo Popa rasplakao na televiziji.

Nije lako ni Massimu:

- Publika će u subotu imati priliku čuti 24 pjevača koji su strašno talentirani, svatko od njih da se rodio 80-ih imao bi svoju jaku karijeru. Ovo su i za nas i za njih vrlo, vrlo emotivni trenuci. Mi smo se kroz proteklo vrijeme vezali za te darovite mlade ljude i neće nam biti lako presuditi tko odlazi dalje, a tko nas napušta - govori Massimo.

Napeto je i u natjecateljskim redovima. Vannin natjecatelj Kristijan Marolt uoči Dvoboja priznao je da se “emotivno raspada”. Splićanka Albina Grčić, koja se također natječe u Vanninom timu zazvala je Svetog Duju u pomoć, dok Massimova Petra Roško, mlada i vesela samohrana majka iz Solina kaže: - Bit će ludnica i jako, jako veselo - optimistična je Petra. Dečakova Bernarda Bobovečki na Dvoboj gleda kao na priliku za savršeni duet, dok Massimova Adriana Vidović ističe kako je subotnja emisija prilika da mladi pjevači budu potpora jedni drugima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 23:05